Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:21 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania "PNDR vine în satul tău"

ro

15 Mar, 2013 12:17 563 Marime text
15 martie 2013


COMUNICAT DE PRESĂ


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că este beneficiara unei componente a proiectului “Organizare de sesiuni de diseminare a informațiilor și dezbateri publice”, finanţat din măsura de asistenţă tehnică în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013. Proiectul cuprinde o importantă componentă de comunicare asupra oportunităților de finanțare aferente Axei II din PNDR, dar și furnizarea de informații privind sprijinul direct pe care APIA îl oferă agricultorilor.
Pentru APIA, Campania "PNDR VINE ÎN SATUL TĂU" presupune derularea unui circuit naţional de informare a beneficiarilor măsurilor din Axa II a PNDR 2007 – 2013 privind derularea fondurilor europene acordate în cadrul măsurilor 211 - “Sprijin pentru zona montană defavorizată”, 212 - “Sprijin pentru zonele defavorizate – altele decat zona montană” şi 214 “Plăţi de agro-mediu”.
Campania se va realiza sub formă de caravană informativă, în cadrul căreia 15 rulote expoziţionale vor parcurge un traseu naţional în localităţile cuprinse în fişele tehnice ale măsurilor din Axa II – PNDR implementate de APIA. Aceste caravane vor efectua, în perioada martie – mai, deplasări în peste 1.400 de localităţi, organizându-se întâlniri de informare pentru Axa II și alte oportunități de sprijin, astfel încât să poată oferi informaţii şi distribui materiale informative şi promoţionale către cel puţin 71.500 de beneficiari ai măsurilor delegate din Axa II – PNDR.
Prin acţiunile de informare ale caravanei se vor disemina informaţii privind etapele accesării Măsurilor din Axa II, drepturile şi obligaţiile ce revin beneficiarilor Axei II, evidenţierea clară a posibilelor consecinţe şi penalităţi în caz de nerespectare a angajamentelor asumate.
Mai multe informaţii despre acest proiect le puteţi obţine accesând site-ul: www.caravanpndr.ro.
Invităm cu această ocazie toţi fermierii să fie prezenţi la caravanele de informare care trec prin localitatea lor!


SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

Ti-a placut articolul?

Comentarii