Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Portului Constanţa la Budapesta, la a cincea ediţie

ro

28 Feb, 2011 22:56 1403 Marime text

Joi, 3 martie 2011, la Budapesta, va avea loc „Ziua Portului Constanţa", eveniment ajuns la a cincea ediţie, la care va participa o delegaţie a Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa, condusă de directorul general, Aurelian Andrei Popa. Delegaţia administraţiei portuare va fi însoţită de oameni de afaceri constănţeni şi de oficiali din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

Manifestarea va reuni reprezentanţi ai companiilor de stat şi private, asociaţii profesionale din România şi Ungaria, într-un efort comun de a promova cooperarea şi dezvoltarea afacerilor dintre cele două ţări, având ca punct de legătură Portul Constanţa.

În 2010, între portul Constanţa şi porturile din Ungaria s-a înregistrat o creştere a schimbului de mărfuri cu 20%, ajungând la aproximativ 4 milioane tone. Mărfurile care predomină sunt cerealele, combustibilii minerali solizi ‚îngrăşămintele.

La „Ziua Portului Constanţa la Budapesta" şi-au anunţat participarea peste 150 de delegaţi, demonstrând interesul mare pentru acest eveniment. Se va pune accent pe întâlnirile de afaceri între firmele româneşti şi cele ungare, interesate să îşi dezvolte activitatea în Portul Constanţa.

DIRECTOR GENERAL,

AURELIAN ANDREI POPA

Red. Edit. M.V. 28.02.2011

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii