Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanţa, reprezentat la Conferinţa Organizaţiei Porturilor Maritime Europene - ESPO

ro

30 May, 2013 19:41 992 Marime text
În perioada 29 - 31 mai 2013, o delegaţie a Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa, membru cu drepturi depline în Asociaţia Internaţională ESPO (Organizaţia Porturilor Marime Europene), participă la Adunarea Generală şi Conferinţa ESPO, organizate şi găzduite de Portul Varna.
Tema principală a discuţiilor este „Dezvoltarea portuară prin cooperare- Spre noi sinergii”, dar se vor aborda subiecte cu referire la dezvoltarea coridoarelor de infrastructură şi marketingul strategiilor internaţionale ale autorităţilor portuare care fac parte din ESPO.
Programul va include, de asemenea, puncte de vedere ale experţilor asupra economiei europene, shippingului şi porturilor. În prima zi a conferinţei, vice-preşedintele Comisiei Europene, Siim Kalas şi directorul executiv al EMSA (Agenţia de Securitate Maritimă Europeană), Markku Milly vor susţine prezentări pe teme de maxim interes, iar a doua zi va fi dedicată Politicii Portuare Europene. 

Organizaţia Porturilor Marime Europene - ESPO este formată din autorități portuare, administrații portuare și asociații ale porturilor maritime ale Uniunii Europene și Norvegia. Organizația este de asemenea deschisă pentru membri observatori din țările vecine ale UE. Fiecare stat membru are un delegat oficial în Comitetul Executiv, care este organismul de elaborare a politicilor organizației.
CN „APM” este membru al acestei organizaţii din 2006, la început membru observator, pentru ca din 2008 să devină membru cu drepturi depline al ESPO.

DIRECTOR GENERAL,

Prof. Dr. Ing. Lucian BĂLUŢ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii