Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral asteapta hotelierii sa depuna oferte de inchiriere a sectoarelor de plaja

ro

03 Mar, 2011 17:59 1076 Marime text

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va inchiria in cursul lunii martie, sectoarele de plaja de pe litoralul romanesc. Agentii economici care vor castiga sectoare de plaja au posibilitatea sa le administreze pe un an sau pe doi, in functie de zona pentru care au optat. Tarifele de incepere a licitatiei variaza in functie de zona si categoria de plaja si se situeaza intre 1,04 lei/mp si 10,38 lei/mp (fara TVA).

Data limita de depunere a ofertelor este 15 martie 2011, ora 16.00, iar in perioada 16-20 martie se vor deschide ofertele si se vor anunta castigatorii.

Asa cum era de asteptat, majoritatea caietelor de sarcini au fost achizitionate pentru sectoare din statiunile Mamaia, Vama Veche sau Eforie Nord. Sunt asteptati sa participle la licitatie agentii economici care detin unitati hoteliere in statiunile de pe litoral si care pot oferi turistilor un pachet turistic cat mai complex.

De altfel, Administratia Bazinala Dobrogea Litoral a facut eforturi ca licitatia de plaja din acest an sa se desfasoare in luna martie, pentru ca agentii economici sa aiba suficient timp de organizare a activitatii turistice. Totodata, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral doreste sa vina in sprijinul celor care detin active hoteliere si vor inchiria si suprafete de plaja, si va pune plaja amenajata la dispozitia operatorilor la inceputul lunii aprilie.

Catalin Anton

Responsabil comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii