Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Un imobil va trece din proprietate publică a UAT Comuna Limanu la UAT Județul Constanța (DOCUMENT)

ro

26 May, 2024 12:08 505 Marime text

 
  • Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.05.2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, ședință ce se va desfășura în format fizic.
     
Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.05.2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, ședință ce se va desfășura în format fizic.

Pe ordinea de zi se află următprul proiect: „Proiect de hotărâre nr.119/20.05.2024 privind aprobarea transmiterii unei solicitări Consiliului Local al Comunei Limanu pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea unui bun imobil DC8, proprietate publică a U.A.T Comuna Limanu, din domeniul public al U.A.T Comuna Limanu în domeniul public al U.A.T Județul Constanța”.

Inițiator al proiectului este președintele CJ, Mihai Lupu.

În temeiul prevederilor art. 182 alin. (2) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ cu modificările și completările ulterioare se propune:

Art.l. Aprobarea transmiterii unei solicitări Consiliului Local al Comunei Limanu pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea bunului imobil DC 8, proprietate publică a U.A.T Comuna Limanu, din domeniul public al U.A.T Comuna Limanu în domeniul public al U.A.T Județul Constanța, identificat conform anexei la prezentul act administrativ.

Art.2. După preluarea bunului imobil prevăzut la art. I , din domeniul public al U.A.T Comuna Limanu în domeniul public al U.A.T. Județul Constanța, va fi încadrat în categoria funcțională a drumurilor de interes județean și se declară bun de uz și interes public județean.

Art.3. Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna mai 2024 se transmite de Secretarul General al Județului următoarelor comisii: Comisia pentru Investiții, Patrimoniu, Infrastructură și Urbanism și Comisia Juridică, Ordine Publică și Situații de Urgență în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului.


Citește și:
Ședință CJ Constanța: Proiectul privind aprobarea cererii de transfer a bunului imobil „Palat Administrativ”, pe ordinea de zi. Ce obligații îi revin CJ-ului?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii