Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Proiectul privind aprobarea cererii de transfer a bunului imobil „Palat Administrativ”, pe ordinea de zi. Ce obligații îi revin CJ-ului?

ro

26 May, 2024 11:05 1781 Marime text
Pe 29 mai 2024, are loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Județean Constanța.

Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte, printre care și Proiect de hotărâre nr. 134/23.05.2024 privind aprobarea cererii de transfer a bunului imobil „Palat Administrativ”, situat în municipiul Constanța, Bulevardul Tomis nr.51, din domeniul public al statului în domeniul public al județului.
 
Astfel, se aprobă cererea de transfer a bunului imobil „Palat administrativ”, situat pe bulevardul Tomis nr. 51, Constanța, din domeniul public al statului în domeniul public al județului Constanța.
 
Bunul imobil va fi menținut în domeniul public al județului Constanța pe o perioadă de cel puțin 10 ani de la data intrării în vigoare a hotărârii de Guvern prin care se aprobă transferul de proprietate.
 
În situația în care Palatul administrativ este transferat în domeniul privat al județului Constanța și înstrăinat prin vânzare-cumpărare într-un termen mai mic de 10 ani de la data intrării în vigoare a HG prin care se aprobă transferul de proprietate, județul Constanța datorează și va vira bugetului de stat o cotă de 100% din valoarea bunului stabilită la data tranzacției, care nu poate fi mai mică decât valoarea de piață a bunului, stabilită pe bază de raport de evaluare, la data la care s-a făcut transferul dreptului de proprietate, într-un cont de vneituri al bugetului de stat.
 
Palatul administrativ este format din clădire C1 – 2339 mp, cu o valoare de inventar de 38.933.170 lei și terenul aferent de 23.874 mp, cu o valoare de inventar de 62.002.360 lei, total fiind 100.935.530 lei.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 

Citește și:


Consiliul Județean Constanța aprobă indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Palatului Administrativ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii