Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali din comuna Tîrgușor se reunesc în ședință (convocator)

ro

12 Oct, 2015 15:24 2321 Marime text
 
Consiliul local al comunei Tîrgușor se va reuni în ședință ordinaeră pe 16 octombrie. Ordinea de zi cuprinde 13 proiecte de hotărâre, toate fiind inițiate de primarul comunei, Dumitru Dragu.
 
Printre proiectele ce se află pe listă se regăsesc următoarele: proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale datorate bugetului consiliului local al comunei, de către persoane fizice și juridice pentru anul 2015, proiectul ce privește alocarea sumei de 25.000 lei din bugetul local al comunei Tîrgușor pe anul 2015 în vederea efectuării reparațiilor curente ale rigolelor stradale din localitate, proiectul privind alocarea sumei de 40.000 lei din bugetul local în vederea realizării „Terenului de sport multifuncțional în localitatea Mireasa, comuna Tîrgușor, județul Constanța”.
 
De asemenea, se va vota și proiectul ce privește alocarea sumei de 100.000 lei din bugetul local pentru efectuarea lucrărilor pentru amenajarea parcului și a spațiilor verzi din localitatea Mireasa, dar și proiectul ce vizează alocarea sumei de 10.000 lei din bugetul local pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii