Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerele Destinului Numerologie despre tine

ro

01 Apr, 2013 20:31 7557 Marime text
Anul 2013 ne aduce oportunitati de purificare si vindecare profunda la nivel personal. Daca 2012 a favorizat schimbarea in viata noastra, si ne-a invatat ca avem o influenta mult mai mare decat credeam asupra lumii, 2013 ne va ajuta sa ne reconectam, cu noi insine si cu cei dragi, si sa facem loc in viata noastra pentru confort, armonie, relatii, dragoste si familie.
La fiecare inceput de an, de la 1 ianuarie, intram intr-un nou An Personal. Numarul corespunzator Anului Personal ne ofera informatii despre principalele influente ale anului in curs si despre activitatile si domeniile de viata favorizate in aceasta perioada.
Ciclul anual face parte dintr-un ciclu mai larg, de noua ani, in care progresele si evenimentele fiecarui an se construiesc pe fundatia celor anteriori. Tot timpul incepem si terminam ceva, chiar daca acest lucru este mai evident in Anii Personali 1 si 9. Fiecare ciclu reprezinta o etapa a vietii noastre. De aceea, atunci cand citim despre influentele anului curent sau ale celui care urmeaza, este bine sa privim si in urma, pentru a intelege de unde venim, precum si inainte, ca sa stim in ce directie ne indreptam.

Contact: http://www.numereledestinului.ro/contact
Web: www.numereledestinului.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii