Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena despre cum vor fi influenţate personalităţile Constanţei de vibraţia anului 2014 Ce-i prevesteşte lui Mazăre, Constantinescu, Mircea Băsescu, Gheorghe Martin, etc

ro

08 Jan, 2014 05:33 11096 Marime text
Şi a sosit! Învestmântat în mantia speranţei, cu diadema credinţei strălucindu-i pe frunte, purtând în mână sceptrul puterii, a început a păşi printre noi, peste noi, deasupra tuturor şi în pofida a tot. Ne învăluie, ne influenţează, ne conduce.
Anul 2014 şi-a început domnia şi, ne place sau nu, va împărăţi douăsprezece luni, timp de patru întregi anotimpuri. Vibraţia 7 a acestui an corespunde elementului metal şi, asemeni metalului, acest an ne va determina să fim reci, siguri, tăioşi.
Anul ce tocmai şi-a făcut simţită prezenţa, se va înstăpâni aşa cum ştie el, influenţându-ne pe toţi. Reacţia fiecăruia va fi diferită, la fel cum unul nu seamănă cu celălalt, aşa cum data naşterii şi numele reuşesc a ne diferenţia, aducându-ne în dar trăsături de caracter şi comportament distincte, reacţii la stres diferite.
Oamenii politici, oricât de puternici ar crede că sunt, oricât de imuni au impresia că au devenit, se află sub influenţa vibraţiilor din jurul lor, acţionează în virtutea acestora şi trec prin întâmplări datorate numelui şi datei naşterii lor.
Anul universal 2014, cu a sa vibraţie 7, îi va influenţa deopotrivă dar anul personal (calculat funcţie de data naşterii fiecăruia în parte), va avea darul de a îi apăra de efectele negative ale vibraţiei universale sau de a accentua caracteristicile şi influenţa acestuia.
Judeţul Constanţa este norocos. Are oameni de valoare, mulţi, puternici, curajoşi, are femei primar, are politicieni destoinici, oameni de afaceri deosebiţi. Percepuţi diferit pentru că nu sunt la fel.
Vom descoperi împreună, foarte pe scurt, cum vor fi influenţaţi de vibraţia personală a anului 2014, unii dintre oamenii cunoscuţi ai Constanţei.
RADU ŞTEFAN MAZĂRE- hotărât şi activ, adaptabil şi actor desăvârşit, sensibil chiar dacă nu lasă a se observa şi grijuliu deşi ai zice că tocmai asta nu-i, lăsându-se folosit de ceilalţi, primind mai puţin decât oferă, în acest an se simte mai sigur, mai curajos, mai matur. Este anul în care va porni în a-şi croi drum nou pe care îl va urma în viitor. Mai independent - le va transmite celorlalţi că nu acceptă jumătăţi de măsură, mai energic - va aştepta ca cei din juru-i să fie foarte pregătiţi. Raţional şi sigur va dovedi că poate deveni tiranic şi agresiv de ordinele nu i-au fost îndeplinite aşa cum el a vrut. Mai dificilă se va dovedi a fi luna iunie, dar schimbări semnificative vor apărea în aprilie şi septembrie. În iulie ceva afaceri vor aduce fonduri suplimentare iar în martie şi decembrie are ocazia de a investi în imobiliare. Norocul îl va însoţi în lunile februarie şi noiembrie dar şi stările de furie vor deveni mai dese. În aceste luni va risca mai mult şi emoţiile vor fi intense. Vibraţia anului 2014 pentru Radu Mazăre este 1, el aflându-se încă sub influenţa celui de al III-lea moment crucial din viaţa sa, care este marcat de schimbare, nerăbdare şi entuziasm. Pregăteşte un nou mod de viaţă, lucrează la asta.
VIRGIL COMAN- şef serviciu Direcţia judeţeană Constanţa a Arhivelor Naţionale, va avea parte de un an 2014 încărcat de emoţii care mai de care mai ciudate, cu o vibraţie 7. Va scrie, va căuta singurătatea, va analiza mai mult, îi va fi mai dificil să se adapteze. Rezervat şi prudent, se va retrage din preajma celor care nu-i fac bine psihic. Intuitiv şi distant se va apleca asupra studiului intens. Inabordabil şi sceptic, de-l veţi supăra va putea deveni sarcastic şi ciufut. Va avea însă parte de realizări deosebite şi presimţiri importante. Poate că în februarie şi noiembrie se va îndepărta de mulţi dar ianuarie şi octombrie ar putea deveni luni excelente din punct de vedere financiar. Surprizele nu vor întârzia să apară pe parcursul întregului an dar o modificare esenţială se poate petrece în luna iulie. Ei da, prin iunie gândul pârdalnic se-ndreaptă către achiziţionarea unei locuinţe iar în luna mai norocul este prietenul său nedespărţit.

MIRCEA BĂSESCU- şef diplomat, un filantrop ce ştie a te aşeza acolo unde îţi este locul şi te poate linişti subit dacă ai uitat bunele maniere, aşa este Mircea Băsescu, are o cifră a destinului 2 din 1 şi 1 şi cifra zilei de naştere 9, născut fiind în zi de 27.
2014 se va dovedi un an bun pentru Mircea Băsescu, deşi vibraţia ce-l va influenţa e 9. Pentru el 9 înseamnă mai mult şi mai bine decât pentru alţii. Este un an în care duce la bun sfârşit proiecte importante, în care încheie colaborări de care a fost mulţumit dar şi termină relaţii ce s-au dovedit a fi neinspirate. Acest an reprezintă vârful momentului crucial cu vibraţie 2, moment ce-a început în urmă cu doi ani şi care va emite efecte până în 2016. În acest timp va avea parte de colaborări deosebite, de asocieri fericite, de uniuni inspirate şi gestiune echilibrată. Poate nu ar strica un control medical suplimentar prin lunile mai şi iulie. Şi pentru că activitatea din lunile martie şi decembrie se va intensifica, odihna devine deosebit de necesară, chiar dacă se va simţi energic, norocos iar agenda va fi încărcată de întâlniri importante şi călătorii. Se vor dovedi prolifice afacerile încheiate în anul precedent iar cele ce se preconizează a fi semnate şi parafate musai în acest an să fie amânate pentru lunile ianuarie şi octombrie, februarie şi noiembrie sau martie şi decembrie. Este un an în care se va simţi împlinit sufleteşte şi concediile sunt recomandate. Este un an în care va simţi nevoia să facă bine în jurul său, va deveni mai darnic, acţiunile filantropice se vor înmulţi. Probabil departamentul ce se ocupă de contabilitate îl va atenţiona în timp util.
NICUŞOR DANIEL CONSTANTINESCU- preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa va porni pe un drum nou, poate mai anevoios ( doar încă este influenţat de vibraţia 9 a momentului crucial) dar pe care-l va parcurge mai curajos, mai încrezător, animat de o voinţă de nezdruncinat, vibraţia anului personal 2014 este 1. Simte că este momentul potrivit pentru a lua viaţa de la capăt, întrezăreşte noile direcţii de urmat şi nu va rata oportunităţile ce se ivesc. Ştie că poate înfrunta orice chiar dacă uneori, şi pentru scurte perioade, confuzia îi va da târcoale, înţelegând cât de important este acest moment al existenţei sale. Se va încăpăţâna, va fi mai îndărătnic, chiar şi mai emotiv, îşi va nega sentimentele în faţa celorlalţi şi le va înfrunta de unul singur. Va prefera solitudinea iar lungile discuţii cu altcineva decât cu sine, vor deveni poveri nedorite. Mai norocos în februarie şi noiembrie, va fi hotărât să schimbe ceva în atitudinea şi viaţa sa în aprilie iar în martie şi decembrie vrea să vadă realizări concrete şi munceşte parcă prea mult. Mai multă odihnă în iunie şi august, când sistemul imunitar pare slăbit, este binevenită.  
GHEORGHE MARTIN- fost prefect, fost şef de organizaţie judeţeană a Partidului Conservator, enigmatic şi distant, inabordabil şi fermecător, neliniştit şi meticulos, va avea parte de un an 2014 în care va deveni deosebit de eficient, ambiţios şi energic. Va lupta pentru fiecare vis al său, clipă de clipă, minut de minut, cu ceilalţi, cu sine, cu toţi. Va deveni tot mai nemulţumit căutând perfecţiunea. Dacă în mod obişnuit urăşte dezordinea, în acest an va deveni atât de intolerant şi de hotărât în a-şi atinge ţelurile pe cât de importante şi greu de atins devin proiectele sale. Nu-şi permite greşeli şi nu va tolera indisciplina. Miza acestui an este imensă iar el este cel mai conştient de acest fapt. Va manipula tranzacţiile financiare ca un adevărat maestru iar după atingerea scopurilor îşi va permite să fie mai generos decât şi-a închipuit el însuşi că ar putea deveni. Totuşi în 2014 atitudinea sa va fi rigidă şi îndărătnică iar răsplata va veni doar funcţie de efortul depus. Atent la tot ce mişcă şi, mai ales, la ceea ce se-ncăpăţânează a nu se mişca, Gh. Martin se poate răzbuna crunt pe cei ce îi aduc ofense ori îi încearcă a-i zădărnici planurile în acest an. Financiar îi va fi excelent mereu dar mai ales în lunile aprilie şi septembrie. Poate începe noi proiecte în februarie şi noiembrie, poate semna contracte avantajoase ori câştiga procese în martie şi decembrie, în mai va avea mult noroc şi va risca deosebit de mult dar se va şi consuma peste măsură. În iunie pune la cale o schimbare de tactică. În august nu încercaţi să-l deranjaţi îşi doreşte singurătatea. Iar în ianuarie şi octombrie cei ce se ştiu vinovaţi faţă de el mai bine ar păstra distanţa. E hotărât să renunţe la cei ce trândăvesc, la intriganţi şi la farseuri. Cei ce trăiesc în preajma sa cu gândul că-l vor vedea la pensie, n-au nici o şansă. Gh. Martin are vibraţia 4, al ultimei perioade din viaţa sa, va munci mereu, atent, pentru toţi. Pensia nu este pentru el.
NICOLAE MATEI- primarul oraşului Năvodari. Ambiţios, încăpăţânat, analitic, perfecţionist. Nu acceptă sfaturi iar cei care-l cunosc, îi respectă acest fel de a fi. Este un tip cu emoţii profunde pe care nu le exteriorizează aproape niciodată. Un adevărat rebel, primarul Matei Nicolae va avea parte de un an 2014 încărcat de emoţii diverse. Este un an în care va pune punct unor tovărăşii, în care va renunţa la o serie de afaceri, în care va termina ceva demult început, în care se vor sfârşi capitole. Va trăi sentimente contradictorii dar lacrimile îl vor izbăvi. Se va regăsi mai puternic, mai curat, mai înţelegător. Va simţi nevoia să dăruiască mai mult, să iubească adevărat. Va fi un an cu accente dramatice dar absolut necesar. Un an al curăţeniei generale, interioare şi exterioare. Se va uita în jurul său şi va îndepărta tot ceea ce este pată, minciună, duhoare… poate că în septembrie va simţi cel mai mult necesitatea de a se despovăra de grijile celorlalţi dar în ianuarie şi octombrie va fi mai sigur pe sine, în februarie şi noiembrie vechi cunoştinţe de încredere îl vor ajuta iar altele noi îi vor întinde mâna viguros. În martie şi decembrie va avea noroc. Poate dacă în acest an s-ar îngriji deopotrivă de trup şi de spirit totul ar fi mai simplu, mai uşor.

MARIANA GÂJU- simbolul femeii primar în judeţul Constanţa. Ştie mereu ce vrea şi ştie că poate orice. Nimic n-o înduplecă să facă altcumva decât a hotărât. Nu există nu pot, nu există efort prea mare pentru ea. organizată şi mereu îngrijorată pentru familia sa, pentru comuna ce-o conduce, orice informaţie o trece prin filtrul raţiunii:cei doi de 6 din numerograma zilei de naştere şi liniile complete 123 şi 369 stau mărturie în acest sens. Pentru Mariana Gâju anul are vibraţia 9, a umanităţii, a dărniciei dar şi a finalizării planurilor începute în anii anteriori. Poate că vor fi momente în care va suferi mai mult, pentru sine şi pentru alţii. Poate că uneori va plânge în singurătate şi lacrimile i se vor rostogoli nestingherite de ochi străini, poate că îşi va dori să nu fi aflat lucruri urâte despre cei din juru-i, cu siguranţă toate acestea o vor întări. Va avea parte de realizări importante şi de momente unice de bucurie, de împlinire, va râde şi va sângera lăuntric, va ajuta, va susţine şi se va dezice de unii ce nu au meritat sprijinul acordat.
Se află în plină desfăşurare a momentului crucial cu vibraţie 1, a curajului de a spune lucrurilor pe nume, a încrederii că acţionează aşa cum trebuie. Uneori va deveni mai încăpăţânată, alteori mai agresivă, întotdeauna însă va acţiona după ce va judeca de zece ori înainte de a da un ordin. Luni bune vor fi ianuarie şi octombrie când poate începe un proiect important, februarie şi noiembrie când colaborarea şi parteneriatul se vor afla la loc de cinste, martie şi decembrie când norocul o va însoţi în toate demersurile şi călătoriile sale. Bani vor apărea mai mulţi în septembrie iar încăpăţânarea sa îi va pune pe gânduri pe ceilalţi în iulie.
ANCUŢA DANIELA BELU- primar al comunei Mihail Kogălniceanu. Convingătoare, fermecătoare, adaptabilă, raţională şi organizată, ştie ce vrea, cât poate şi mai ales că nu vrea să fie pe post de spectator. Acţionează, conduce, este atentă la orice se petrece în jurul său şi ia decizii într-o clipă. Pentru ea anul 2014 are vibraţia 7, a încăpăţânării, a intuiţiei, a melancoliei. Va avea de luptat cu propria persoană şi cu temerile celorlalţi. Se va închide în sine şi va dori ca ceilalţi să înţeleagă ce-şi doreşte. Va simţi mai mult ca înainte sufletele celorlalţi, va avea parte, mai mult decât altă dată de premoniţii. Misterul îşi pune pecetea pe acest an din viaţa Ancuţei Belu şi îndărătnicia de care va da dovadă în îndeplinirea obiectivelor îi va determina pe ceilalţi să o asculte spăşiţi. Banii pot apărea în ianuarie şi octombrie. În februarie şi noiembrie mai bine nu o supăraţi, oricum e hotărâtă să aplice sancţiuni celor indisciplinaţi ori prefăcuţi. Începuturi spectaculoase vor avea loc în martie şi decembrie. Muncă şi organizare ori construcţii noi în iunie. În mai, norocul îi va sări în ajutor. Va avea parte se surprize şi de ajutor nesperat pe parcursul întregului an, chiar dacă nu va înţelege de unde şi cum şi de ce.
DORINELA IRIMIA- primarul comunei Saraiu. Activă şi ambiţioasă la superlativ, energică şi independentă la pătrat, încăpăţânată şi atentă la detalii, ceva de speriat. Pe scurt: autoritară. Tinzând către armonie şi înţelegere, nu va ezita niciodată în a-ţi spune un adevăr dureros, ambiţioasă şi dinamică nu va ezita să te ajute sperând că vei merita efortul ei, puternică şi excelent organizator este capabilă să muncească împreună cu subordonaţii pentru a finaliza un proiect îndrăzneţ. Anul 2014 se va dovedi pentru Dorinela Irimia calm şi paşnic, parteneriatul şi prietenia vor prospera. Vor apărea din timp în timp, aşa, pentru a o mai scoate din monotonie, oscilaţii ale stărilor de bine/rău, dar nimic de speriat. Va coopera mai uşor cu cei din jur, va da dovadă de mai multă diplomaţie dar va deveni mai sensibilă şi mai emotivă decât în mod obişnuit. Va avea parte de prieteni de nădejde şi va face cunoştinţe utile în acest an. Ideal ar fi să amâne semnările de contracte în lunile ianuarie şi octombrie. Din februarie totul este ok, până prin mai. Banii vor apărea mai mulţi în iunie. Tocmai bune pentru a începe a construi se va dovedi lunile februarie şi noiembrie.
GABRIELA IACOBICI- primarul comunei Grădina. Generoasă şi raţională, hotărâtă să poarte pe umerii săi poverile celor mulţi şi neajutoraţi, încrezătoare în propriile forţe şi temperamentală, mereu va avea calităţi incontestabile de lider. În 2014, Gabriela Iacobici, are şansa de a face schimbări importante în primărie şi în viaţa particulară. Apar noi şanse pentru ea, interese şi oameni noi, adaptabilitate crescută. Monotonia va fi exclusă din viaţa ei în acest an dar atenţia ar trebui să fie mai mare pentru că dorind să modifice prea repede poate sări peste importante etape. Va călători mai mult, va avea parte de încasări neaşteptate dar la fel de repede banii se pot duce pe nimic. Vor fi favorizate tranzacţiile rapide, în timp ce plasamentele pe termen lung nu sunt recomandate. Va simţi nevoia să schimbe, să înfrumuseţeze, să redecoreze, de la clădirea primăriei, până la propria casă ori garderobă. Ianuarie şi octombrie vor fi luni în care va acorda o atenţie deosebită sarcinilor de serviciu şi celor casnice deopotrivă, în februarie şi noiembrie totul se va desfăşura ceva mai lent decât a preconizat şi planurile vor lua o altă turnură. În lunile martie şi decembrie banii vor veni şi îi vor însenina fruntea.
DECEBAL FĂGĂDĂU- viceprimar al municipiului Constanţa. Uneori încăpăţânat şi activ, alteori raţional şi timid, eficient şi insistent, întotdeauna găsind căi de rezolvare a problemelor presante. Întotdeauna bun executant se poate întâmpla să devină intolerant dacă un eveniment devine presant şi periculos. Ia în calcul orice amănunt şi latura materială a vieţii devine importantă pentru el pe măsură ce funcţia îl obligă să fie raţional. Potrivit pentru o funcţie de secund dar pregătit oricând pentru a prelua controlul, Decebal Făgădău devine un prieten nepreţuit atunci când cineva îi solicită ajutorul. Anul 2014  are o vibraţie 6 pentru el. Este posibil ca uneori prea multele responsabilităţi de la serviciu să-i umbrească minutele petrecute acasă, în familie, asta nu înseamnă că nu tânjeşte după dragostea şi liniştea căminului. Se poate întâmpla să fie prea îngrijorat pentru orice, exagerând măsurile de protecţie. Oricum, tot ce va întreprinde în acest an va purta amprenta responsabilităţii, implicării, seriozităţii. E drept că îi va fi mai dificil în lunile martie, decembrie. Că el va deveni mai greu de înţeles în ianuarie şi în octombrie când va simţi că parcă totul complotează împotriva lui şi că nimic nu iese aşa cum el a prevăzut. Dacă în februarie şi noiembrie se va simţi mai fericit şi norocos pentru că situaţia financiară se poate îmbunătăţii simţitor, în ianuarie se va simţi mai puternic şi încrezător pentru a demara noi proiecte. În aprilie va simţi nevoia unei schimbări iar în mai poate se va dovedi mai agitat în relaţiile de familie. Dar sigur norocul îl va însoţi în luna iunie însă nu vor lipsi momentele încordate şi impulsivitatea.
MARIAN IORDACHE, primarul din Medgidia, se va simţi norocos în acest 2014. perseverent şi organizat, ordonat şi disciplinat, va găsi în el resurse nesperate pentru a dovedi înţelegere şi tact în situaţii din cele mai diverse şi încordate. Cu vibraţie 3, anul acesta îi aduce din plin bucurie şi călătorii, secrete şi întâlniri de taină, întruniri importante şi şansă. Se va afla într-un adevărat carusel, va experimenta emoţii noi, va da dovadă de talent în susţinerea opiniilor şi inventivitate în aplicarea lor, va simţi că zeiţa Fortuna îi este aproape în momentele de încordare maximă şi griji. Se va exprima mai uşor, va fi mai sociabil, chiar va deveni cuceritor, va fi optimist, va prefera să rişte în defavoarea pasivităţii. Se va plictisi uşor, va avea succes în afaceri. Nu ar trebui să transfere lichidităţile ci să acorde o atenţie deosebită întâlnirilor care se pot finaliza cu semnări de contracte şi afaceri profitabile. În acest an va trăi periculos, va risca, va arde, se va agita şi atunci poate că, uneori, un pic de odihnă suplimentară ar deveni absolut necesară. Ideal ar fi să stea în aşteptare în aprilie şi iunie şi să parafeze contracte în orice altă lună va dori. Lună excelentă se va dovedi septembrie iar bănoasă, luna mai. în ianuarie şi octombrie ar putea pune bazele unor proiecte importante care ar putea fi demarate în februarie şi noiembrie.
VRABIE VALENTIN- calculat şi priceput organizator, pe primarul din Peştera, nimic nu-l bucură mai mult decât rezultatele concrete ale eforturilor sale. Loial şi cinstit, dintr-o bucată de granit, preferă să muncească din greu la el acasă decât să slugărească prin vecini. Sociabil într-un mod diferit, cu siguranţă fără astâmpăr, activ, nu poate accepta banca rezervelor. Nu poate sta pe margine privind liniştit cum pe teren se decide soarta tuturor. Nu acceptă nici influenţa arbitrilor ci doar puterea şi cinstea, efortul şi ambiţia jucătorilor. Valentin Vrabie va fi influenţat de vibraţia 6 a anului personal 2014. mai mult ca oricând se va implica responsabil, activ în orice demers. Sfătos, va simţi nevoia să-i înveţe pe ceilalţi ce-ar trebui să facă şi care este drumul mai bun, neliniştit, va lua în serios orice provocare. Nu se va sfii să adune pe umerii săi alte noi responsabilităţi. Va amenda necinstea, va premia fair- play-ul, vor fi momente în care va tânji după o viaţa de familie liniştită. Va tinde să fie exagerat de moralist şi convenţional. Îşi va face griji exagerate din nimic. În martie şi decembrie ideal ar fi să stea departe de ştampilă şi să nu semneze nici un contract. În ianuarie şi octombrie nimic nu poate fi ţinut sub control aşa cum el era obişnuit. În februarie şi noiembrie financiar foarte bine. Mai norocos în iunie şi hotărât să facă niscaiva schimbări, în august.
FLORIN MITROI- primar al comunei Valul lui Taian. Maestru al planificărilor, Florin Mitroi ştie să aducă fericirea pe chipurile tuturor. Conducând cu prietenie, devenind prietenul şef, mereu se va simţi în siguranţă cât timp ştie că frâiele sunt în propriile mâini. Deşi riscă enorm, şi este puternic, în liniştea singurătăţii, îi place să îşi amintească ce eforturi a depus pentru toţi cei din jurul său. sensibil din fire, poate fi lesne rănit. Poate purta ranchiună timp îndelung chiar şi celor ce nu i-au greşit decât în închipuirea sa. Fiind un tip de treabă, mai ales, nu simte nevoia de a se făli. Simte însă nevoia să-i fie recunoscute meritele şi să fie lăudat pentru efortul depus. Are nevoie de admiraţia celorlalţi şi uneori simte nevoia să fie în centrul atenţiei. Poate fi înţelegător şi milos într-un moment, pentru că în clipa imediat următoare să devină nervos, agitat, de nestăvilit. Este deosebit de primitor şi ştie să te bine dispună dacă eşti în lista lui de oameni buni. Dacă nu, ai grijă când l-ai supărat, nu va uita nicicând şi îţi va plăti cu vârf şi îndesat. Pentru el 2014 are vibraţia 4, a realizărilor concrete, a muncii asidue, a eforturilor răsplătite, a construcţiilor serioase. Tot ceea ce va realiza în acest an va purta pecetea rezistenţei. Este anul în care va simţii necesitatea stabilităţii, a seriozităţii, a sincerităţii. Va verifica de o sută de ori înainte de a începe, înainte de a semna, înainte de a învesti încredere în cineva. Dar este anul în care va aduna, va învesti în bunuri imobiliare. În ianuarie şi octombrie schimbarea este iminentă, de locaţie, de mod de lucru, de percepţie. Rutina este scoasă din calcul. Poate că se va adapta mai uşor anumitor condiţii, poate că va accepta, înţelege şi folosi oamenii acolo unde sunt ei mai pricepuţi.
BEIU ION- primarul comunei Saligny. Cifra 4 a destinului său este dintr-un 3 bunuţ, buclucaş, cam poznaş dar şi dintr-un 1- semeţ. Pentru cei ce nu prea înţeleg detaliez. Este şef. Adică ştie să conducă, ştie ce trebuie să faci, nu uită nici o clipă care e locul tău şi misia pe care tu o ai de îndeplinit. Nu-l linguşiţi: se va prinde - uşor nu vă va fii! E norocos, inventiv şi are talente ascunse. Unele atât de ascunse încât nici el nu le mai poate ştii. Este teribil de intolerant cu cei ce au greşit intenţionat, cu puturoşii, mincinoşii, bârfitorii. Deşi pare suficient de răbdător, nu abuzaţi: nu-l ţineţi ocupat cu informaţii de nimic. Nu are timp să stea la conversaţii fără rost. Se poate lesne enerva, nu vreţi să-l vedeţi supărat! În 2014 va deveni mai ocrotitor şi mai grijuliu cu cei din jurul său. Vibraţia anului personal este 6. Către el vor merge toţi cei care au nevoie de ajutor iar el se va împovăra conştient, cu grijile tuturor. Va găsi întotdeauna soluţiile potrivite, îşi va dori armonie în jurul său. chiar dacă lunile martie şi decembrie vor fi ceva mai grele şi ianuarie şi octombrie cele mai ciudate şi misterioase, va avea parte de bani în lunile februarie şi noiembrie şi de mult noroc în luna iunie.
CRISTIAN RADU, primarul municipiului Mangalia, va avea parte de un an 2014 încărcat cu: realizări, emoţii, entuziasm, secrete, întruniri, impulsivitate. Vibraţia personală a acestui an este 3. este un an bun pentru el, primarul Cristian Radu fiind născut în zi de 12. autoritar, dând dovadă de o voinţă de nezdruncinat, metodic şi organizat, asigurându-şi fără încetare poziţia, ştie să-şi folosească din plin darul de bun orator. Fără astâmpăr, nu-i poţi atrage atenţia cu nimicuri, extravertit, are darul deosebit de a fi meticulos, de a verifica din timp, de a planifica şi de a găsi mereu soluţii altcumva decât convenţionale. De îl priveşti atent când este ocupat, te-ngheaţă (şi fie vorba între noi, e ocupat mai mereu), de-ţi dă răgazul să te uiţi la el când este relaxat , înţelegi că este deosebit: şi sociabil şi neastâmpărat şi mai ales simţi că e bun iar asta nu prea lasă a se vedea. În lunile ce vin totul va merge bine însă în ianuarie şi octombrie apare şansa de a construi, de a realiza ceva important, de a clădi pe temelii solide (orice, de la prietenii, parteneriate şi până la edificii, construcţii importante, planuri). În februarie şi noiembrie are ocazia de a relua ceva ce a crezut pierdut, de a regăsi, de a mai încerca o dată, un nou început pare a primi în dar însă şi dorinţa de a se adapta mai uşor, de a muta ceva sau pe cineva ori de a vedea altfel lucrurile. Situaţia financiară se va modifica simţitor în bine în luna mai, iar în iunie poate că unii din jurul său vor fi îndepărtaţi, va descoperi niscaiva comploturi. Oricum tot ce va încerca să realizeze în această lună va reuşi: cu nervi, cu agitaţi, cu noroc, poate cu preţul unor dureri pârdalnice de cap ori cu creşteri neprevăzute şi exagerate ale tensiunii arteriale. 
 
Milena FARCAŞ, numerolog
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lute 08 Jan, 2014 17:09 Chiar credeti ca ne intereseza destinul acestora?