Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări de la organizatorii NEVERSEA

ro

08 Jul, 2017 16:33 8429 Marime text
Referitor la restricționarea accesului autorităților de control în perimetrul festivalului NEVERSEA, organizatorii festivalului fac precizări. 

Perimetrul festivalului cât și accesul în festival a fost asigurat de către societatea de pază și protecție ZIP ESCORT, pe baza unui contract de prestări servicii semnat între societatea de pază și organizatorii
festivalului.

Organizatorii festivalului precizează că nu au solicitat și nu vor solicita în nici un moment societății de pază să pună în practică acțiuni care să contravină legilor din România. Angajații firmei de pază contractate au obligația de a cunoaște legislația și de a o aplica, legislație care menționează că accesul organelor de control în perimetrul unui eveniment nu poate fi obstrucționat sau restricționat.

"Menționăm că în calitate de organizatori, sprijinim orice demers al autorităților abilitate, deoarece siguranța și confortul tuturor participanților pe perioada festivalului, reprezintă unele din principalele noastre preocupări" - au mai precizat organizatorii Neversea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii