Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loredana Groza revine pe scena Casei de cultură din Constanța

ro

26 Oct, 2019 00:00 5048 Marime text
Acest ultim week-end al lui Brumărel este marcat la Casa de cultură a sindicatelor din Constanța de revenirea pe scenă a artistei Loredana Groza, într-un spectacol ce se joaca cu casă închisă în capitală.
Așadar, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:00, musicalul „Mamma Mia” va aduce pe scena constănțeană un spectacol viu, plin de aventură, cele 17 numere scenografice necesitând peste 200 de costume.

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante.
Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.
În distribuție: Loredana, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi.
 
Duminică, 27 octombrie, de la ora 19:00, pe aceeași scenă vor urca Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gilea, pentru a da viață piesei de teatru „Soț de vânzare”,
Marius Gilea este semnatarul regiei acestui spectacol ce redă eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor și extrem de determinată îi propune Elena Vladimirovna, nevastă de profesie, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj” de mii.
 
Citește și:
 
In Memoriam Tamara Buciuceanu-Botez. Amintiri de la ultimul spectacol jucat la Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii