Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:37 19 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO - Festivalul Neversea, pe ultima sută de metri. Detalii din partea organizatorilor (galerie foto)

ro

03 Jul, 2017 15:11 5793 Marime text
Astăzi, de la ora 15:00, la Primăria Municipiului Constanța, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța, are loc o conferinţă de presă în care vor fi prezentate toate informațiile necesare despre prima ediție a festivalului NEVERSEA.

La întâlnire vor participa reprezentanții festivalului NEVERSEA și toate autoritățile responsabile de buna funcționare a celui mai așteptat eveniment muzical de la malul Mării Negre, NEVERSEA: Primăria Municipiului Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” Constanța, Brigada Specială de Intervenție „Vlad Țepeș” a Jandarmeriei, Poliția Locală Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea" al județului Constanța și Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța.

Din partea Primăriei Constanţa participă primarul Decebal Făgădău, dein partea ISU Dobrogea, colonel Ion Vlăduţ, colonel Daniel Popa, din partea Grupării Mobile de Jandarmi, col. Daniel Ferencz, din partea IPJ Constanţa, cms. şef. Relu Mircea Vizitiu, iar din partea organizatorilor, Bogdan Buta. 

"Prin acest eveniment, vom pune Constanţa pe harta oraşelor în care se organizeaza astfel de evenimente. Un asemenea festival nu s-a mai desfăşurat la Constanţa" a declarat primarul Decebal Făgădău.

La rândul său, şeful IPJ Constanţa, cms. şef Mircea Vizitiu a declarat că acum începe marea provocare. 

Străzile din proximitatea festivalului NEVERSEA vor avea restricții de circulație auto. Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun care va funcționa 24 din 24 de ore.

TRANSPORTUL RATC VA CIRCULA 24 DIN 24 DE ORE!

În intervalul 7 iulie, ora 8.00 și până în 10 iulie, ora 9.00, programul de transport în comun care deservește festivalul NEVERSEA va fi non-stop.

Începând din 05 iulie 2017 și până în 10 iulie 2017, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa va suplimenta transportul cu încă două linii SHUTTLE BUS:

NEVERSEA 1 cu plecare de la Gară spre Portul Tomis

NEVERSEA 2 cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis

600 de jandarmi vor asigura ordinea în perimetrul desfăşurării festivalului. Vor fi câte 200 de jandarmi pe zi în interiorul şi în perimetrul desfăşurării festivalului. Totodată, nu va fi neglijată nici ordinea publica din restul municipiului Constanţa. Toti participanţii la festival trebuie să respecte anumite regului în ceea ce priveşte aflarea lor în perimetrul desfăşurării celor trei zile de festival. 

ISU Dobrogea va fi prezent la eveniment, asigurand inclusiv intervenţia pe mare.

"Vom fi prezenţi la datorie" a declarat col. Daniel Popa, inspector şef ISU Dobrogea. 


În evenimentul Neversea vor fi antrenaţi şi poliţiştii locali din Constanţa. 
Primarul Decebal Făgădău mai precizează că festivalul are toate avizele necesare desfăşurării. Edilul mai transmite constănţenilor să aibă încredere în RATC si sa vina la festival cu transporul in comun.                        

"Aveţi incredere şi apelati si la fortele de ordine, daca aveti nevoie" a mai spus primarul Făgădău. 


Bogdan Buta, director generel Neveseea spune ca a reusit sa faca o echipa buna cu autoritarile locale in organizarea festivalului şi ca toti cei care vor participa la prima editie a Neversea vor fi in siguranta.

Cms. şef Mircea Vizitiu, şeful IPJ Constanţa a mai precizat că au fost luate toate masurile pentru ca circulaţia rutiera in zona sa nu fie blocata. La rândul său, primarul Decebal Făgădău a adăugat că Primaria a primit acordul proprietarilor fostei baze RATC, unde pot fi parcate masinile celor care participă la festivalul Neversea.  

Totodată, toti agentii economici din zona peninsulata vor avea un program exact in care pot face aprovizionarea in perioada celor trei zile de festival. 

La intrare, participantii la festival vor fi perchezitionati. Nu se va permite accesul cu bagaje, alcool, droguri. Participanţii la festival pot avea asupra lor doar o geanta mica in care sa puna actele.

Managerul Neversea, Bogdan Buta a declarat că au fost luate toate măsurile în ceea ce priveşte organizarea evenimentului, astfel că acesta va avea un real succes.                        

"Scena principala va avea o deschidere de 80 de metri. Totul este organizat la nivelul marilor evenimente din strainatate" - a mai declarat Bogdan Buta.                         
             
De asemenea, minorii sub 14 ani vor veni insotiti obligatoriu de un adult la festival. Conform cu Edy Chereji, unul dintre organizatori, bratara de acess a participantilor permite intrarea in festival, dar si plata cu care vor achita ceea ce vor dori sa consume. In bratara va fi incorporat un card care poate fi incarcat cu bani. 

Foarte multi tineri au donat sange pentru a putea merge la festival, aceştia fiind recompensaţi cu bilete gratuite la festival. 

Bodgan Rădulescu, unul dtre organizatori susţine că toti participantii la festival vor avea parte de surprize si premii.                        

"Avem o zona VIP pentru cei care tin la confortul lor si pot achizitiona bilete pentru aceasta zona" - a mai mentionat Bogdan Radulescu.


Organizatorii au mai precizat că se aşteaptă la un trafic de 150.000 de persoane in cele trei zile de festival. De asemenea va fi asigurata si curatenia pe parcursul celor trei zile de festival, care incepe vineri la ora 12.00

Ti-a placut articolul?

Comentarii