Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare de carte, mâine, la City Park Mall din Constanţa

ro

08 Jul, 2014 14:02 2764 Marime text
Editura Herg Benet şi Librăriile Cărtureşti organizează, mâine, 9 iulie, de la ora 18.30, la Librăria Cărturești din incinta mall-ului City Park din Constanța, lansarea cărţii „Prospect de femeie”, scrisă de Ana Barton.
„Prospect de femeie”, un volum de proză scurtă, reprezintă debutul literar al Anei Barton. Mâine, la City Park Mall, autoarea va vorbi despre carte, alături de invitaţii Monixa Coroiu şi Bogdan Papacostea. 

Despre scrisul Anei Barton, Ara Şeptilici declara că „îţi place, te excită şi apoi te răcoreşte. Rămîi, după lectură, cu senzaţia de întîlnire rară”, în timp ce Alexandru Petria declara despre autoare că „are toate atuurile unei scriitoare de excepţie”.
„Ironic, dar ludic. Dulce, dar muşcător. Brocat, delicat şi cu un simţ al detaliului precum o dantelă frivolité. «Prospect de femeie» se ia pe nemîncate, pe inima goală, căci o umple cu vîrf şi îndesat. Nu are contraindicaţii...”, mărturisea Petronela Rotar, autoarea cărţii „O să mă ştii de undeva”, care, în urmă cu o lună, s-a întâlnit cu cititorii constănţeni la Librăria Cărtureşti.
 
Cine este Ana Barton? Se descrie pe site-ul revistei Catchy, unde este editorial manager: „Mama unei copile de 12 ani şi jumătate, pe care o cheamă Rada. Cum sunt? Vie, deocamdată. Binecuvântată stare. Ce fac? Am trei caiete, unul acasă, unul la birou şi unu-n geantă, pe care le scot câteodată aproape compulsiv pentru a nota, ilizibil, fără excepţie, câte o trecere de glonţ neîncărnat prin cap. (...) Scriu de douăzeci de ani, (ex)trăgându-mă sârguincios din publicistică precum darwiniştii din maimuţă.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Seva Tudose 16 Jul, 2014 20:21 I love you Ana Barton ! Te iubesc ca pe o floare,ca pe o camelie ce aduce noroc în viață ! Eu lupt cu concepțiile oamenilor !