Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mare, weekend-ul începe mai devreme Cele mai tari petreceri, la Constanţa, Mamaia, Tuzla şi Vama Veche (galerie foto)

ro

17 Jul, 2014 00:00 4444 Marime text


La Constanţa, fiecare week-end este întâmpinat cu distracţie, spectacole şi concerte. Astfel, în perioada 17 - 20 iulie, cele mai cunoscute formaţii, cei mai renumiţi artişti internaţionali, precum şi cei mai actuali DJ sunt aşteptaţi în oraşul de la malul mării, unde se dansează până la epuizare.

Distracţia pe litoral începe de JOI, 14 iulie

În această seară, de la ora 20.30, Club Le Gaga Mamaia îşi deschide porţile pentru cel mai elegant eveniment de la malul mării, „Dinner Show by Cătălin Botezatu“, în cadrul căruia va avea loc prezentarea colecţiei „Je M’Appelle Lolita“, realizată de Maria Simion, singura femeie designer din România cu titlul „Business in Fashion“. Le Gaga Mamaia, inaugurat pe 5 iulie 2013, funcţionează ca restaurant, piscină, plajă şi club.
 
La Princess Island, de la ora 22.00, va avea loc evenimentul „VIP & Summer Fashion Night“, în timp ce în Club Heaven’s Hell, de la aceeaşi oră, va debuta petrecerea „Hot Girls Night“, organizată, anul acesta, în fiecare joi. Fetele sunt invitatele speciale ale acestui party şi ele vor primi, între orele 22.00 - 2.00, long-drink-uri din partea casei. Responsabil cu muzica va fi DJ Kronk, iar intrarea este liberă.
 
Tot în această seară, de la ora 21.30, cunoscuta cântăreaţă Paula Seling, alături de trupa ei, va susţine un concert la Restaurant Harlequin Mamaia. În decursul carierei sale, artista a avut rezultate notabile, cum ar fi Trofeul Festivalului Cerbul de Aur, obţinut la ediţia din anul 2002, şi premiul pentru cea mai bună voce feminină, din acelaşi an. Dacă vremea este favorabilă, spectacolul, organizat de Restaurant Harlequin Mamaia şi evenimente-constanta.ro, se va desfăşura pe terasa localului. Preţul unui bilet este de 55 de lei.
 
De asemenea, începând cu ora 19.00, la Café del Mar din staţiunea Mamaia, zona Cazino Sud, va avea loc finala concursului naţional de bartending De Kuyper Cup România 2014. În urma evenimentului, vor fi desemnaţi cei mai buni barmani din ţară. În perioada 23 iunie - 13 iulie, s-au desfăşurat preselecţiile, care au constat în realizarea unui material video, în care barmanul concurent a prezentat o băutură mixată sau o rutină de flair, în funcţie de categoria la care s-a înscris. Pe 14 iulie, pe site-ul concursului au fost anunţaţi cei 16 finalişti, câte opt pentru fiecare dintre cele două categorii de concurs, aleşi de un juriu format din specialişti în domeniu.
 
Ieri au avut loc semifinalele pentru categoriile „Mixologie“ şi „Flair“, urmând ca astăzi să se desfăşoare finalele pentru fiecare categorie de concurs în parte. Câştigătorii ambelor secţiuni ale competiţiei, ce are ca obiectiv principal recunoaşterea profesionalismului barmanilor români, vor fi premiaţi în această seară. La eveniment vor fi prezenţi trei dintre cei mai buni barmani din lume, David Trampe, Nicolas Saint-Jean şi Valentin Luca, acesta din urmă numărându-se printre cei mai apreciaţi flair bartenderi la nivel mondial. Intrarea la De Kuyper Cup România 2014 se face pe bază de rezervări.
 
La Constanţa, tot în această seară, va avea loc „Seara bicicletelor”, un eveniment dedicat tuturor celor care deţin o bicicletă şi iubesc acest tip de activitate. Cei care doresc să participe se vor întâlni la Casa de Cultură, de la ora 19:30, când vor porni, pe două roţi, pe traseul: Casa de Cultură - Kaufland - Cora Brătianu - CET - Km 5 - Gară - ICIL - Casa de Cultură - Trocadero - Dacia - City Park Mall - Delfinariu - Capitol - Poarta 2 -Restaurant Agenţia de Voiaj. Evenimentul promovează ciclismul, mişcarea, dar şi socializarea.
 
Totodată, în această seară, de la ora 20.00, la Hotel Iaki din staţiunea Mamaia, câştigătorul primei ediţii a emisiunii MasterChef, Petru Buiuca, va face o demonstraţie de live cooking, ce va include prepararea unui aperitiv, a două feluri principale şi a unui desert. De asemenea, astfel de reprezentaţii, realizate de Petru Buiuca, vor mai avea loc pe 21 iulie şi pe 21 august.

VINERI, 18 iulie, DJ internaţionali şi concerte la răsărit, pe litoral la Constanţa 

Vineri, 18 iulie, de la ora 23.30, în Clubul Fratelli din Constanţa, va avea loc un eveniment extravagant, şi anume „Grandissima Bellezza Party“. DJ Pete, originar din frumoasa insulă Mykonos, este cel care va aduce energie pe ringul de dans.
 
Tot vineri seară, de la ora 23.00, va avea loc petrecerea „Live what you love“, în Le Gaga Mamaia, în timp ce la Crema Summer Club, de la aceeaşi oră, vor fi prezenţi Jelani Khalfani, artist internaţional şi fost membru al trupei Chippendales, şi Larisa Bercea, dansatoarea la bară care a impresionat juriul emisiunii „Românii au talent“ în urmă cu doi ani. Responsabil cu muzica va fi DJ Zavi, iar intrarea este liberă.
 
La Club Heaven’s Hell din Constanţa, vineri, de la ora 21.30, vor concerta Bocaseca şi Gogan. De asemenea, vor mai fi prezenţi Sunet Sacru, Phunk B şi Samurai Oficial. Intrarea la acest concert costă 15 lei.
 
Devenit un punct de referinţă pe plajă, Goblin Vama Veche revine cu un sezon în care prezintă concerte importante, rămânând fidel muzicii de calitate a artiştilor autohtoni. Astfel, vineri, în cadrul „Sin Summer“, în Goblin Vama Veche, vor concerta Viţa de Vie, ZOB şi Nişte băieţi, în timp ce sâmbătă, 19 iulie, este aşteptată trupa Paraziţii. La răsărit, este rândul lui Silent Strike să întreţină atmosfera. Preţul unui bilet costă 15 lei.

 SÂMBĂTĂ, 19 iulie, spectacol de lumini cu laser

Pentru seara de sâmbătă, începând cu ora 23.00, Crema Summer Club pregăteşte un spectacol cu lumini de laser, intitulat „Light Laser Show“. Responsabili cu muzica vor fi DJ Zavi şi MC M’CKOO. Petrecerile continuă la Heaven’s Hell şi sâmbătă, când, de la ora 22.00, va avea loc evenimentul „We love music“, în cadrul căruia responsabil cu muzica va fi DJ Kronk, iar cei prezenţi vor asculta melodii din diverse genuri muzicale, precum hip hop, reggae, r’n’b, rock, dubstep. Intrarea este liberă.
 
Şi în sezonul estival 2014, Hotelul Vega din staţiunea Mamaia păstrează tradiţia şi organizează concerte live ale artiştilor cunoscuţi din România. Astfel, sâmbătă seara, Mircea Baniciu va susţine un spectacol, iar în deschidere va cânta Vega Band.
 
De asemenea, tot sâmbătă, 19 iulie, între orele 16.00 şi 20.00, la Aeroportul Internaţional de la Tuzla, va avea loc cel mai mare show aviatic al verii, dedicat tuturor iubitorilor de aviaţie, muzică şi maşini de epocă. În cadrul evenimentului, Mihai Mărgineanu, fost elev al Şcolii de Pilotaj Regional Air Services, va convinge publicul că se pricepe atât la muzică, cât şi la aviaţie. Pe scena amplasată în faţa hangarului, încadrată de maşini de epocă, interpretul va fi acompaniat de formaţiile Taxi şi Viţa de Vie. Cei prezenţi pot face zboruri de agrement, începând cu orele 16.30, sau chiar salturi cu paraşuta în tandem, între orele 17.00 şi 18.00. Regional Air Services a pregătit atracţii diverse, cum ar fi standuri de aviaţie, maşini de epocă, motociclete, degustări de vinuri, precum şi un spaţiu de joacă pentru copii. 
La Aeromania, vor participa Retromobil, Asociaţia Motocicliştilor din România, John Balon, Asociaţia Litoral, AOPA, RATC, RATB, Romanian Spotters şi Photoavia. Publicul va avea acces gratuit, iar mai multe autobuze RATC vor pleca din zona Gării CFR la orele 15.30 şi 16.30, cu întoarcere la orele 20.30 şi 21.30.
 
Tot sâmbătă seara, de la ora 21.30, la Oha Beach, „prima plajă independentă cu înclinări artistice din România“, Festivalul Internaţional de Film NexT prezintă „NexT Disco Night“, o seară dedicată scurtmetrajelor şi muzicii disco.
 
Sâmbătă, de la ora 22.00, dar şi duminică, 20 iulie, de la ora 21.30, la Harlequin Mamaia, Micutzu şi Nelu Cortea vor susţine un spectacol de stand-up comedy. Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar cei interesaţi de eveniment sunt rugaţi să vină la restaurant cu o oră mai devreme. Spectacolul este organizat de evenimente-constanta.ro şi Harlequin Mamaia.

 DUMINICĂ, 20 iulie, muzică pe toate gusturile pe litoral

Duminică, 20 iulie, Heaven’s Hell încheie un weekend plin de evenimente cu muzică din diverse genuri muzicale, precum hip hop, reggae, trap şi dubstep.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii