Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Constanța Noaptea dintre ani pe litoralul românesc – alternativa Revelionului la munte. Anumite hoteluri din stațiunea Mamaia, ocupate în proporție de 90% (FOTO)

ro

18 Dec, 2023 08:32 754 Marime text


 

           
Finalul lui 2023 se apropie cu pași repezi, iar petrecerea Revelionului pe litoralul românesc în stațiunea Mamaia a devenit principala alternativă a turiștilor, după stațiunile montane. Hotelierii îi așteaptă la malul mării pe toți cei care vor să petreacă altfel noaptea dintre ani, cu meniuri rafinate, petreceri tematice, muzică bună, pachete Spa și multă voie bună.

           
Cei care nu și-au făcut încă planuri pentru Revelion, mai au încă timp: 

″Pentru foarte mulți turiști noaptea dintre ani pe litoralul românesc a devenit deosebit de interesantă, destinația Mamaia Constanța fiind o alternativă pe timp de iarnă pentru petrecerea Revelionului. Vremea a ținut cu noi, pe litoral nu a fost foarte frig, deci ce poate fi mai frumos decât să admiri răsăritul de soare pe 1 ianuarie, valurile mării și pescărușii?! Îi așteptăm așadar, pe toți cei care vor să petreacă un Revelion inedit″, a declarat George Măndilă, Președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.


           
Anumiți hotelieri din stațiunea Mamaia, cei care dețin condiții de organizare a Revelionului și cazare pe timp de iarnă, spun că au grad de ocupare aproape de 100%. Turiștii sunt așteptați cu pachete speciale, acces la Spa-urile din incinta hotelurilor și multe surprize:

″În prezent pachetele pentru Revelion s-au vândut în proporție de 90 la sută. În câteva zile cu siguranță nu vom mai avea locuri″, susține Adrian Dinu, Manager la Hotel RIVA în stațiunea Mamaia.

″Pentru perioada de Revelion s-au rezervat un număr de 55 de pachete ce includ: 3 nopți de cazare cu pensiune completă, terapii pentru doamne și domni, welcome package, petrecere de Revelion și foc de artificii, acces Spa pentru piscină interioară, saună, jacuzzi și sală de sport. De asemenea, pentru serile de 30.12 și 31.12 vom organiza petrecere românească, respectiv grecească, cu muzică LIVE. Entertainmentul pentru seara de Revelion va fi asigurat de GIA band, iar copiii vor fi antrenați de animatori (mini Disco, face painting și baloane modelate). Tariful pachetului este de 7190 Lei, pentru un pachet de cazare în cameră dublă standard″, a declarat Dragoș Tudorache, general manager la Hotel IAKI din stațiunea Mamaia.  

″Hotel Vega oferă pentru petrecerea de Revelion 2024 pachete de cazare pentru 3 nopți, care includ cine cu muzică live, prânz, brunch, cina festivă de Revelion cu momente artistice speciale și spectacol de artificii. Tariful unui pachet pornește de la 2575 Lei/ persoană, iar pentru oaspeții care doresc să petreacă doar cina de Revelion, prețul este de 690 Lei/ meniu. În acest moment avem valorificări de aproximativ 50% pentru cazare și 80% pentru cină″, susține Raluca Dumitrașcu - Sales & Marketing Manager la Hotel Vega din stațiunea Mamaia.


Înființată în primăvara acestui an, Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă de explorare a potențialului experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.


Citește și
OMD Mamaia Constanța Clădirea Cazinoului de pe faleza din Constanța începe să strălucească! (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii