Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima „fiță“ pe litoralul Mării Negre Alezzi, „clubul“ plutitor cu petreceri între Mamaia și Constanța! Imagini ce vor face senzație

ro

05 Jan, 2021 00:00 13393 Marime text
  • „Este un proiect ambițios, căruia am vrea să îi dăm drumul în aproximativ o lună, dacă permit condițiile meteo, dar și contextul epidemiologic“, a declarat Costică Zelcă, pentru ZIUA de Constanța.
  • Alezzi, un catamaran cu o capacitate de circa 800 de persoane, cu baruri și sonorizare ce se ridică fără probleme la standardele oricărui iubitor de muzică, dans și distracție, se pregătește să ridice ancora și să înceapă petrecerile pe valuri.
  • „Vor fi plecări de două ori pe zi, iar durata unei plimbări va fi de minim trei sau patru ore. Catamaranul va pleca din Portul Midia, va acosta la Flora, pentru ambarcarea pasagerilor și va porni apoi spre Portul Tomis“, a precizat Costică Zelca.
  • În Galeria Foto pot fi admirate mai multe imagini de la bordul catamaranului „Alezzi“.
O nouă atracție se pregătește de start pe litoralul Mării Negre și este menită să concureze cluburile de fițe din Mamaia!
 
„Alezzi“, un catamaran cu o capacitate de circa 800 de persoane, cu baruri și sonorizare ce se ridică fără probleme la standardele oricărui iubitor de muzică, dans și distracție, se pregătește să ridice ancora și să înceapă petrecerile pe valuri. Ambarcațiunea este ancorată în prezent în Portul Midia.
 
„Este un proiect ambițios, căruia am vrea să îi dăm drumul în aproximativ o lună, dacă permit condițiile meteo, dar și contextul epidemiologic“, a declarat Costică Zelcă, pentru ZIUA de Constanța.
 
Vasul, ce depășește 40 de metri în lungime și are o lățime de aproape 20 de metri, dispune de cinci baruri, trei apartamente, restaurant și circa 800 de locuri la mese.
 
Personalul navigant ce va purta catamaranul prin apele Mării Negre, alături de echipajul ce se va asigura că oaspeților nu le lipsește nimic numără aproximativ 80 de persoane.
 

Plecări de două ori pe zi

 
„Vor fi plecări de două ori pe zi, iar durata unei plimbări va fi de minim trei sau patru ore. Catamaranul va pleca din Portul Midia, va acosta la Flora, pentru ambarcarea pasagerilor și va porni apoi spre Portul Tomis. Seara, se transformă în club, iar oamenii pot merge și la restaurant. Există bufet, se poate mânca pe catamaran. Sunt cinci baruri și aproximativ 750 -800 de locuri la mese. De asemenea, sunt și trei apartamente disponibile la bord și se vor putea face inclusiv rezervări online“, a declarat Costică Zelcă pentru ZIUA de Constanța.
 
La bord vor putea fi organizate inclusiv petreceri private, iar catamaranul va face o concurență serioasă, spun proprietarii, cluburilor la modă din nordul stațiunii Mamaia.
 
Așa cum am precizat anterior, catamaranul este ancorat în Portul Midia și, potrivit lui Costică Zelcă, acesta este portul din care ambarcațiunea va pleca, dat fiind că Portul Tomis nu a fost decolmatat. Traseul vasului include o acostare la Flora, unde se vor urca pasagerii, iar apoi o croazieră până în Portul Tomis.
 
În Galeria Foto pot fi văzute mai multe imagini cu ambarcațiunea, inclusiv din interior.
 
Citește și:

Răspunsul primit de Alezzi Beach Resort, firmă controlată de familia Zelca. Este vizat un ansamblu rezidenţial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii