Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghidul celor mai tari petreceri de Revelion la Constanţa (galerie foto)

ro

31 Dec, 2015 00:00 15796 Marime text
La trecerea dintre ani, domneşte tumultul petrecerilor şi al dansului! Fiecare îşi doreşte să păşească în 2016 alături de persoanele dragi şi în cele mai frumoase locaţii. Însă distracţia poate fi costisitoare. Revelionul în cluburile şi restaurantele din Constanţa costă între 100 şi 400 de lei de persoană.
 
Cluburile dau startul distracţiei
 
Pentru că orice început merită sărbătorit împreună cu prietenii, Heaven's Hell începe 2016 cu o mega petrecere. „Vă aşteptăm să o facem lată până dimineaţă şi să ne prindă noul an aşa cum ne stă nouă cel mai bine... cu paharele în mână, cu prietenii alături şi petrecând până-n zori”, spun organizatorii. Responsabili cu muzica vor fi DJ Kronk şi DJ Nyck. Meniul costă 150 de lei.
 
EGO Club din Mamaia, în această seară, întâmpină Noul An alături de Adi Mihăilă şi DJ Lucian Bărbulescu. Locurile sunt limitate, iar un meniu costă 300 de lei. Fratelli Lounge & Club prezintă evenimentul „Decadance – New Year’s Eve 2016”. Un meniu costă 400 de lei. Puteţi începe Noul An şi la Crazy, alături de DJ Dani Zavera, în cadrul unei petreceri elegante.
 
La Strings Club, cei prezenţi se vor bucura de un bufet suedez şi Free Bar. Meniul costă 220 de lei. Pentru grupuri de minim zece persoane, se acordă o reducere de 10%. În Club 13 va avea loc o petrecere de Revelion Rock. Intrarea este liberă, însă se pot rezerva mese pentru minim cinci persoane, cu condiţia achitării a 100 de lei (din care se va plăti consumaţia în seara de 31 decembrie).
 
În Constanţa va fi organizat un Revelion în aer liber, în noaptea dintre ani, în Piaţa Ovidiu, începând cu ora 20.00. Pe scenă vor urca Andreea BănicăGuess Who şi trupa Vunk.
 
Petrecerile pun stăpânire pe oraşul de la malul mării
 
În noaptea dintre ani, Taverna Sârbului pregăteşte o petrecere de proporţii pentru tine şi prietenii tăi, într-o ambianţă plăcută, cu voie bună până dimineaţă, alături de Mircea Cazan, Formaţia Atlas şi un ansamblu de dansuri populare.
 
Pentru prima dată, Aristrocratos Mamaia & „Petreceri Constanţa” va invită să petreceţi Revelionul alături de Formaţia Orizont, Gigi Sima din Formaţia Pindu, Nikolaos Papadopoulos şi Ansamblul Nea Ellada.
 
Şi Zebrano Restaurant & Bar organizează o petrecere de Revelion, alături de Aida Tavitian şi Zig Zag Band. Meniul costă 280 de lei. În noaptea dintre ani, formaţia Antik va întreţine atmosfera la Restaurant Azur.
 
La Restaurantul Dorna din Mamaia, petrecerea de Revelion ţine două zile. „Plăteşti pentru o noapte şi petreci o noapte şi o zi! După seara de Revelion, eşti aşteptat din nou la Dorna pentru ciorba de potroace! Totul costă doar 350 de lei de persoană”, spun organizatorii. Vor fi prezenţi Taraful Caravana lui Axinte, Axinte şi o parte din colegii săi de la Vacanţă Mare, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, Nicu Albu, Dan Cernavodeanu, Mariana Stan, Florin Decuseara, Georgiana Rusu, Aurel Moga, Neluţu Măgureanu, Ansamblul de Dansuri Populare Doina, Aurel Sava.
 
O altă petrecere de Revelion va avea loc la Ambros Restaurant, unde se va desfăşura un spectacol live. Vor asigura distracţia formaţia Music Trands, DJ Florin Bogdan şi Cabaret Unique. Pizzico din Piața Ovidiu va oferi un parcurs gustativ de excepție. „Ne bucurăm să petrecem la cumpăna dintre ani alături de o trupă valoroasă, Acel Band, care, prin abordarea unui repertoriu variat, reușește să creeze o atmosferă extraordinară”, spun organizatorii. Un meniu costă 300 de lei.
 
Nici cei de la Argo Pub nu se lasă mai prejos şi pregătesc mai multe seri de distracţie. „Joi seară păşim împreună în 2016 la Argo Pub New Year’s Eve alături de invitatul nostru special, Nikolaos Papadopoulos, de la orele 22.00, vineri luăm pauză până la orele 19.00, apoi de la 23.00 îi sărbătorim pe toţi cei care poartă numele Sfântului Vasile la o nouă seară de club”, potrivit organizatorilor.
 
Poţi petrece la cumpăna dintre ani şi la Arthur Pub, alături de DJ Ray. „Hai să facem istorie împreună şi să rămână o noapte de care să ne amintim!”, spun cei de la Princess Club. Uşile se deschid de la ora 21.00. De asemenea, vă puteţi alătura unei picante petreceri de Revelion la Barissimo Cocktail Bar. Va fi Open Bar până dimineaţă.
 
Social HUB Forte Life organizează o petrecere de Revelion pentru cei mici şi cei mari, „într-un mediu sănătos, fără fum şi cu mâncare gustoasă, dar şi sănătoasă”, potrivit organizatorilor, care au pregătit un bufet suedez cu preparate raw vegane, ovo-lacto-vegetariene şi în mod special carne. Meniul include şi Open Bar. „Avem o petrecere pentru toată lumea, în care dansăm pe muzică bună şi socializăm în jocuri de societate şi board-games-uri! Concursurile, tombolă şi surprizele nu vor lipsi!”, promit organizatorii. Preţul este 200 de lei pentru adulţi, iar pentru copii, 100 de lei.
 
La Hotel Vega din Mamaia un sejur de trei zile, în perioada 31 decembrie- 2 ianuarie, într-un apartament senior costă 3.810 de lei pentru doi adulţi. Oferta include cazare pentru trei nopţi, cină festivă de Revelion cu meniu fix şi open bar- restaurant Akolade, brunch şi cina (meniu fix) pe 1 ianuarie, mic dejun, prânz şi cina festivă cu specific grecesc pe 2 ianuarie şi mic dejun pe 3 ianuarie. Vor întreţine atmosfera Vega Band şi Cristina Bălan.   
 
La Hotel Iaki, petrecerea de Revelion este descrisă drept o „noapte magică, plină de culoare şi mister”.  Începând cu ora 20.00, „Poartă o mască, savurează preparatele speciale şi băuturile oferite şi dansează până dimineaţa!”, este îndemnul organizatorilor. Meniul costă 120 de lei, iar pentru grupuri mai mari de zece persoane, 100 de lei.
 
Turquoise Hotel Venus îşi deschide porţile pentru întâmpinarea invitaţilor la o seară de excepţie, demnă de un Show Carnaval Brazil. Invitaţii vor dansa pe muzică instrumentală şi românească şi vor întâmpina Noul An cu o cupă de şampanie. Meniul costă 300 de lei.

O altă petrecere de Revelion va avea loc la Hotel Del Mar Mamaia. Cei prezenţi se vor bucura de un meniu atent selecţionat. Triumph Band va cânta live, vor fi prezenţi Mirela Pană, trupa de dans Cabaret Unique.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii