Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmul de miercuri „Ne le dis a personne” va fi proiectat în Club Doors

ro

13 Jan, 2015 09:59 1559 Marime text
Lansat în 2006, „Ne le dis a personne” este al doilea film care va fi proiectat în Club Doors în 2015, o adaptare a romanului „Tell No One”, semnat de scriitorul american Harlan Coben.
La opt ani de la moartea soţiei sale – ucisă, se pare, de un criminal în serie – Alex este încă neconsolat. Îşi petrece mai tot timpul singur, retrăind momentele fericite petrecute alături de fosta soţie. Dintr-o dată, apatia şi melancolia din viaţa lui sunt tulburate de două evenimente neaşteptate: primeşte un e-mail care conţine un scurt film cu o femeie care seamănă foarte bine cu soţia sa, iar câteva date îi determină pe poliţişti să redeschidă ancheta în legătură cu moartea acesteia.
Încercând să-şi găsească soţia, să scape cu viaţă din capcanele unui misterios jucător din umbră şi să nu se lase prins de poliţiştii care îl încolţesc, Alex porneşte într-o cursă infernală pe străzile Parisului.
Proiecţia este programată miercuri, 14 ianuarie, începând cu ora 18.00. Evenimentul este susţinut de Mişcarea Culturală Constanţa, iar intrarea este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii