Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:28 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Bellagio Club Mamaia Evenimente dedicate tinerilor din comunitatea turco-tătară

ro

10 Jun, 2015 16:37 1101 Marime text
În parteneriat cu Bellagio Club Mamaia, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) organizează, pe toată perioada verii, o serie de evenimente dedicate tinerilor din comunitatea turco-tătară. Primul este programat vineri, 12 iunie, următoarele urmând să aibă loc pe 17 iulie, în prima zi de Ramazan Bayram, şi pe 28 august.
 
„Ne dorim ca tinerii din rândul comunității noastre să aibă posibilitatea să se cunoască între ei, să formeze o familie, să se distreze împreună așa cum o făceau pe vremuri și părinții și bunicii noștri. Toplanti-urile, aceste întâlniri pe care le organizăm frecvent și care sunt dedicate cu precădere tinerilor, se înscriu în seria evenimentelor organizate de UDTTMR cu și pentru tineri”, a declarat președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, se precizează într-un comunicat.
 
Vineri, pe scena Clubului Bellagio vor evolua soliștii Sermin, Kabak, Lutfi şi Elfyn. Rezervările se pot face la numerele de telefon: 0241.520.186 sau 0341.415.886. „Suntem deosebit de încântați să găzduim astfel de evenimente cu specific tradițional, precum serile tradiționale tătărești. (...) Pe de altă parte, suntem încântați să contribuim și noi la păstrarea și promovarea diferitelor culturi care conviețuiesc în Dobrogea”, au declarat reprezentanții Bellagio Club Mamaia.

Ti-a placut articolul?

Comentarii