Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert Alexandru Andrieș, la Constanța

ro

26 Sep, 2019 00:00 2024 Marime text
Arhitect, muzician, poet, artist plastic, ziarist și scriitor, Alexandru Andrieș pare a fi cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani. Simbol al unei întregi generații de artiști, a lansat aproape 100 de materiale discografice și a susținut mii de concerte în România și în străinătate, cântând cu vocea, chitara, pianul, muzicuţa sau percuţiile electronice.
 
Concertul pe care îl va susține la Constanța, pe 28 septembrie 2019, face parte dintr-un turneu mai amplu, cu cântece mai vechi sau mai noi, cu invitați și momente surpriză, fiind intitulat sugestiv „Andrieș iese la pensie”.
Într-adevăr, „Alexe” – așa cum îi spun prietenii – împlinește, pe 13 octombrie anul acesta, 65 de ani, fiind nevoit să se pensioneze de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, acolo unde predă de peste 20 de ani.
 
Potrivit artistului, „pentru muzicieni nu există retragere… Evident, există limite pe care le impune vârsta, iar cu timpul nu poți negocia…”
 
Concertul-spectacol va avea loc în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, începând cu ora 19, prețul biletelor variind între 35 și 65 de lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii