Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când spui „1 Mai”, spui Constanţa şi Vama Veche! Iată programul complet al celor mai tari concerte organizate de 1 Mai şi Paşte (galerie foto)

ro

27 Apr, 2016 00:00 3981 Marime text
Atunci când spui „1 Mai”, spui amintiri, prieteni, concerte, dans şi o mini-vacanţă pe care o aştepţi în fiecare an cu sufletul la gură! Anul acesta nu face excepţie, însă adăugăm un element nou. De 1 mai sărbătorim Paştele, un motiv în plus pentru a profita de această perioadă şi a ne încărca bateriile.

Încă un pas şi se dă startul la distracţie la malul mării, iar Constanţa şi Vama Veche vor (re)deveni, aşa cum era de aşteptat, centrul celor mai aşteptate concerte şi festivaluri. 1 Mai atrage după sine petreceri, dans, distracţie şi cei mai ascultaţi artişti ai momentului. Delia, Carla's Dreams, Lidia Buble, DJ Dirty Law, DJ Rynno şi Sylvia, Direcţia 5, Viţa de Vie şi Ţapinarii se înscriu în grupul artiştilor şi trupelor care vor concerta pe litoral. Aşadar, se anunţă o mini-vacanţă memorabilă!

29 aprilie, 30 aprilie şi 1 mai sau, mai bine zis, trei nopţi de distracţii în Fratelli, Crema, Le Gaga, EGO şi Bellagio!

În staţiunea Mamaia va fi un maraton de distracţie, fiind organizate zeci de evenimente cu invitaţi speciali în cluburi şi pe plajă. Fratelli Beach & Club Mamaia îşi deschide porţile pentru un nou sezon de evenimente spectaculoase. Distracţia începe la 29 aprilie, cu DJ Dirty Law, continuă pe 30 cu Sylvain Armand şi se termină pe 1 mai cu Johnny DaMix.
 
Tot pe 29 aprilie, şi Crema Summer Club dă startul unui nou sezon incendiar. Vor fi prezenţi DJ Rynno şi Sylvia! Apoi, pe 30 aprilie, distracţia va fi la cote maxime cu Morris şi PeeJay Vincent, iar pe 1 mai, în ziua de Paşte, va fi organizat evenimentul „Siente el ritmo!”, „Simte ritmul!”, în traducere. Widy şi Danny Mazo vor avea grijă de asta!
 
Opţiunile pentru petrecăreţi sunt variate, deoarece şi Le GaGa a pregătit un weekend plin de evenimente. Distracţia va fi asigurată de nume cunoscute, precum Delia, Carla's Dreams, DJ Mouss şi Eklips.
 
Nici EGO Club nu se lasă mai prejos şi organizează, pe 29 aprilie, un super-eveniment al cărui cap de afiş este DJ Anais B. Alături de DJ Seva, cei prezenţi în EGO se vor distra până dimineaţă. Şi sâmbătă, DJ Anais B şi DJ Seva vor întreţine atmosfera, alături de invitatul special DJ Moody Mike. Dar distracţia nu se termină aici, deoarece pe 1 mai formaţia Pindu şi Marian Cozma Band vor fi prezenţi în EGO. Aceştia vin, începând cu ora 23.00, cu un spectacol 100% live şi multe surprize, promit organizatorii.
 
O altă opţiune pentru petrecăreţi este Bellagio Club Mamaia, local ce organizează trei zile de distracţii! Aşadar, vineri, va avea loc petrecerea ce marchează oficial deschiderea sezonului estival 2016. Apoi, sâmbătă, melodiile celor de la Carla’s Dream, artişti nonconformişti şi talentaţi, ce impresionează prin mesajele puternice, vor răsuna în Bellagio, pentru ca pe 1 mai distracţia să fie asigurată de Lidia Buble.

Concerte, concerte şi iar concerte!

Vineri, 29 aprilie

De asemenea, trupa Carla's Dreams va fi prezentă şi în localul Luv, dar vineri. Intrarea la concert costă 30 de lei. Mădălina Petre revine la Forte Life, pe 29 aprilie, pentru o seară liniştită de jazz, acompaniată de chitara ei, cu ajutorul căreia va spune cele mai frumoase poveşti de dragoste şi viaţă. Repertoriul ei cuprinde cele mai frumoase standarde de jazz, dar şi cele mai îndrăgite piese cu vers românesc şi nu numai. „Primele acorduri vor începe la ora 21.00, iar de la ora 23.00, vom continua cu muzică de dans în acelaşi stil!”, spun organizatorii.
 
Împătimiţii rockului au, la rândul lor, motive de bucurie, deoarece Cuba Bar organizează, pe 29 aprilie, o seară dedicată exclusiv acestui gen muzical. Şi Zebrano oferă un show incendiar, cu care întâmpină aşa cum se cuvine sărbătorile pascale. Este vorba despre concertul din data de 29 aprilie, când vor cânta Direcţia 5 şi Alina.
 
Vineri, în Vama Veche, se deschide un nou sezon marca localului Acolo. Invitat special este DJ Johnny DaMix. De asemenea, tot vineri, Ţapinarii invită toţi vamaioţii să urce împreună cu ei la Arca Bar.

Sâmbătă, 30 aprilie 

Pe 30 aprilie, în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia, începând cu ora 16.00, vor veni Lucian Colareza, columbienii Danny Mazo şi Widy care, împreună cu Pepe, îi vor încânta pe cei prezenţi cu ritmuri latino. De asemenea, sâmbătă, iepuraşul vine la Cuba Bar! Cei prezenţi în local vor dansa pe muzica anilor 1990-2000. Iepuraşul vine cu shoturi... gratis la intrare.
 
„Gata cu postul, învăţatul şi meditatul, de sâmbătă avem dezlegare la distracţie şi nebunie”, spun cei de la Heaven’s Hell, care vor să o facă lată până dimineaţă, „aşa cum ştim noi cel mai bine!”. Distracţia va continua şi pe 1 mai, cu DJ Kronk şi DJ Trax. Intrarea este liberă.
 
Club Nobilis, de la ora 22.00, găzduieşte o petrecere pentru iubitorii de muzică turco-tătară, alături de formaţie Edy Band.
 
Localul La Barbă Neagră, din Vama Veche, îi invită pe petrecăreţi, sâmbătă, chiar în seara de Înviere, de la ora 21.30, la un show marca Viţa de Vie. Anul 2016 reprezintă un prilej de sărbătoare pentru Viţa de Vie, deoarece trupa împlineşte 20 de ani de activitate. Un bilet costă 40 de lei şi poate fi cumpărat din incinta localului.

Tot sâmbătă seară, tot în Vama Veche, dar la Arca Bar, vor fi prezenţi Truda şi CASH.

Duminică, 1 mai

În prima zi de Paşte, începând cu ora 23.00, Luv din staţiunea Mamaia organizează o petrecere animată de DJ Alexunder Base, DJ Maryo şi DJ Smart. Pe de altă parte, Fernando Opera va mixa live pe plaja Cabo Beach din Mamaia. „Ia-ţi prietenii şi haideţi să dăm startul distracţiei la mare!”, este invitaţia organizatorilor. Intrarea este liberă!
 
De 1 mai, Sorin Lupaşcu va fi prezent în Club Nobilis. „Poate facem şi un concurs de dans!”, spun organizatorii. Tot pe 1 mai, localul La Barbă Neagră din Vama Veche găzduieşte un concert extraordinar al băieţilor de la Timpuri Noi. Evenimentul se desfăşoară în sistemul suport artist (25 de lei).

Festivalurile, pe gustul tinerilor! 

Încă de pe 28 aprilie, până pe 3 mai, se dezlănţuie nebunia la Kudos Beach. „Atunci când ne gândim la 1 Mai, ne gândim la muzica ce ne aduce mereu împreună, ne gândim la prieteni, la amintiri şi la poveştile pe care le-am împărtăşit. Pornim la drum în paşi de dans spre încă un sezon de emoţie şi extaz. Să aducem familia Kudos împreună şi să transformăm plaja într-un tărâm al dansului timp de cinci zile şi cinci nopţi. La fel ca în fiecare an, line-up-ul va fi susţinut de nume sonore care vor da tonul muzicii”, spun organizatorii.
 
Pe parcursul festivalului, distracţia va fi întreţinută de Mathias Kaden, Jozif, Ninetoes, Mario Aureo, Lea Dobricic, Reelow, Benny Grauer, Rosario Internullo, Negru, Dj Optick, Pagal, DJ Kool.ro, Mano Andrei, Azteca, Nusha, MoonSound, The Model, Nopame (live), Atapy, Alex Gully, Alex & Mircea Babescu, DJ Marco Briguglia, Dobrikan, Kivu, Dutu, DJ Elf, Alin G, Mathei, Adrian Stanescu şi Ciupy. Şi unde mai pui că intrarea este... liberă!
 
De asemenea, în perioada 28 aprilie şi 2 mai, în Mamaia Nord, va avea loc Sunwaves Festival. Line-up este format din Alexandra, Apollonia, Arapu, Barac, Bas Ibellini, Bill Patrick, Cap, Cabanne, Cristi Cons, Cezar, Dan Andrei, DeWalta, Denis Korablev, Dubtil, Faster, Gescu, Guti, Hector, Herodot, Ion Ludwig, Joey Daniel, Julian Perez, Kozo, Leon, Livio & Roby, Loco Dice, Mahony, Marc Antona, Marco Carola, Mihigh, Petre Inspirescu, Piticu, Praslea, Premiesku (live), Priku, Raresh, Rayo, Rhadoo, Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Sonja Moonear, Suciu, tINI, Topper, Vlad Caia şi Zip.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii