Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șerban Toader, director general adjunct al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

23 Nov, 2022 00:00 2953 Marime text
 

• Șerban Toader este director general adjunct al Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Șerban Toader a menționat un apartament și un autoturism.
• În declarația de interese, Șerban Toader a înscris calitatea de membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică (SLSAP).
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Șerban Toader, director general adjunct al Direcției Generale Poliția Locală Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 18 mai 2022 și prezentă pe site-ul oficial al instituției, Șerban Toader a menționat că, împreună cu familia, deține un apartament și un autoturism. Apartamentul este în Constanța, are suprafața de 46 de metri pătrați, a fost dobândit în 2021, prin contract de vânzare - cumpărare, iar coproprietari, cu 50% cotă parte, sunt Șerban Toader și soția sa, Georgiana Toader.
 
Autoturismul este marca Audi, an de fabricație 2004, și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.   
 
Directorul general adjunct al Direcției Generale Poliția Locală Constanța a declarat și că, pe 23 decembrie 2021, a vândut un antrenament către Octavian Dreve, prin contract de vânzare cumpărare, pentru suma de 593.868 lei.  
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Șerban Toader a înscris venituri din salarii și din alte surse, în valoare de 124.859 lei, astfel: Șerban Toader - 96.743 lei (salariu de la Primăria Constanța), Georgiana Toader - 20.544 lei (indemnizație creștere copil, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria), alocații de stat pentru cei doi copii (de la AJPS) - 2.568 lei, respectiv 5.004 lei.     
 
Ca interese, Șerban Toader a declarat calitatea de membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică (SLSAP).    
 
Declarații de avere anterioare
 
În declarația înregistrată pe 14 aprilie 2021, ca polițist local la Direcția Generală Poliția Locală Constanța, Șerban Toader a menționat un apartament dobândit în 2014, prin contract de vânzare - cumpărare, în suprafață de 81 de metri pătrați, la care soții Șerban sunt coproprietari cu 1 / 2 cotă parte, dar și autoturismul Audi.
 
Totodată, sunt menționate două credite bancare, la BCR, unul contractat în 2014 și scadent în 2044, în valoare de 221.550 lei, iar celălalt (de 96.682 lei) contractat în 2020 și scadent în 2025.
 
Veniturile familiei Toader au fost în sumă de 108.180 lei, provenind din: 83.118 lei - Șerban Toader (drepturi salariale de la Direcția Generală Poliția Locală), 23.045 lei - Georgiana Toader (drepturi salariale de la SC Centru Medical Unirea SRL) și 2.017 lei (alocație copii).
 
Și în această declarație Șerban Toader a precizat calitatea de membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică (SLSAP). 
 
Declarațiile anterioare au fost înregistrate pe 27 mai 2020, iar Șerban Toader (în calitate de polițist local la Direcția Generală Poliția Locală Constanța) a înscris apartamentul achiziționat în 2014, autoturismul Audi și cele două credite bancare. Veniturile familiale au fost de 99.758 lei, find obținute din: drepturi salariale Șerban Toader (de la Direcția Generală Poliția Locală) - 75.705 lei, drepturi salariale Georgiana Șerban (de la SC Centru Medical Unirea SRL), alocație copil - 1.008 lei. La interese, Șerban Toader a menționat din nou calitatea de membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică (SLSAP).             
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Toader Șerban.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Declarație de avere
Mărioara Nițu, membru în Consiliul de Administrație al SC Administrația Fondului Imobiliar SRL, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii