Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări importante în Container Filler & Logistic SRL, din Portul Constanța

ro

04 Sep, 2023 12:28 849 Marime text
 
 
  • Container Filler & Logistic SRL se ocupă de depozitari, iar asociații sunt Cerveni Ioana, cu 96.29%, și Cerveni Lucretiu Niculae, cu 3.71%. Ca administrator apare Cazacu Viorel.
 
Cerveni Lucreţiu-Niculae şi Cerveni Ioana, asociați ai Container Filler & Logistic SRL au decis schimbarea sediului social la următoarea adresă: incinta Port Constanţa, Clădirea Cămin Muncitoresc Poarta 2.
 
Mai departe, asociații Container Filler & Logistic SRL au radiat punctul de lucru din satul Samurcaşi, comuna Crevedia și l-au revocat din funcţia de administrator pe Cazacu Viorel, în locul său fiind numit, pentru o perioadă de 40 de ani şi cu puteri depline pe Cerveni Lucretiu-Niculae.
 
Asociații firmei au mai decis radierea tuturor activităţilor secundare ale societăţii, care va desfăşura următoarele activităţi secundare: lucrări de pregătire a terenului, intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii, intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a., intermedieri în comerţul cu produse diverse, comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat, comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente, comerţ cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice, comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare, comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire, comerţ cu ridicata al altor produse intermediare, comerţ cu ridicata nespecializat, comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, transporturi rutiere de mărfuri, servicii de mutare, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, activităţi de servicii anexe transportului pe apă manipulări și alte activităţi anexe transporturilor.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3878 din data de 31 august 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 4 septembrie 2023, SC Container Filler & Logistic SRL se ocupă de depozitari, iar asociații sunt Cerveni Ioana, cu 96.29%, și Cerveni Lucretiu Niculae, cu 3.71%.
 
Ca administrator apare Cazacu Viorel.
 
 Cerveni Ioana mai apare ca asociat în Whitewood SRL, iar Cazacu Viorel ca administrator.
 
Cerveni Lucretiu Niculae mai apare în White Wood Timber Company SRL, iar în trecut a figurat în Lz Forest SRL Miercurea Ciuc Sucursala Bucuresti, L.Z. Forest SRL, Business Contact Management SRL, Luco 77 Societate de Comert SRL, Win Luky - Star CO SRL, Luca Industry And Reconstructions SRL și în Whitewoodkd Solutions SRL, radiate.
 
Cifra de afaceri netă declarată pentru 2022 a fost de 1.602.583       de lei și un profit net de 819.750 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Ciprian Marica s-a retras din Caelia-Mamaia SRL! Cui i-a cesionat părțile sociale și pentru ce sumă

 
Firme Constanța
Elsimo Estival SRL din Năvodari are doi asociați noi. Asociatul unic s-a retras din societate

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii