Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Cerbănescu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

13 Apr, 2023 00:00 1498 Marime text

 
• Elena Cerbănescu este consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Elena Cerbănescu a menționat două apartamente și un autoturism, dar a înscris și două credite bancare
• Elena Cerbănescu nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Cerbănescu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 6 mai 2022, Elena Cerbănescu a menționat că, împreună cu familia, deține două apartamente și un autoturism.
 
Potrivit documentului, apartamentele (ambele în suprafață de 61 de metri pătrați) sunt în Constanța, fiind dobândite prin contract de vânzare - cumpărare, în anul 2019, coproprietari, cu 50% cotă parte, figurând Elena Cerbănescu și soțul ei, Emilian Cerbănescu.
 
Autoturismul este marca Dacia Logan, an de fabricație 2005, și a fost dobândit prin cumpărare.
 
Cele două credite bancare au fost contractate în anul 2020, unul, în valoare de 48.000 de lei - la Banca Românească, celălalt (în sumă de 5.000 lei) - la Alpha Bank. Primul e scadent în anul 2025, iar cel de-al doilea a avut scadența în 2022.   
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, consilierul de la APM Constanța a menționat sume din salarii și alocația copilului, astfel: salarii - 50.911 lei (Elena Cerbănescu, în calitate de consilier superior la APM Constanța; 35.000 lei - Emilian Cerbănescu (ca electromecanic naval la Coremar SA Constanța); 2.568 lei (alocația copilului, de la bugetul de stat).
 
Elena Cerbănescu nu a menționat interese.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 25 mai 2021 și înregistrată în aceeași zi, Elena Cerbănescu (consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța) a menționat cele două apartamente (la Palazu Mare), autoturismul Dacia Logan și cele două credite.
 
Veniturile anuale ale familiei Cerbănescu, aferente acestei declarații, au cuprins următoarele sume: salarii - 46.000 lei - Elena Cerbănescu (de la APM Constanța), 35.000 lei (Emilian Cerbănescu - de la Coremar); alocații pentru copii (de la bugetul de stat) - 1.988 lei și 1.248 lei.
 
Nici în această declarație Elena Cerbănescu nu a menționat interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Elenei Cerbănescu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Doina Lelia Burtoi, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii