Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membru în Consiliul de Administraţie al Registrului Auto Român, fără niciun bun pe numele său! Iată declaraţia de avere (document)

ro

22 Sep, 2018 00:00 2178 Marime text
Adrian Popescu este membru al Consiliului de Administraţie al Registrului Auto Român (RAR), fiind domiciliat în judeţul Bacău. La data de 12 iunie 2018 şi-a depus la sediul instituţiei declaraţia de avere, în care a notat bunurile mobile sau imobile pe care le are... sau, mai degrabă, pe care nu le are.
 
Adrian Popescu a declarat că nu deţine niciun teren sau locuinţă, scriind „nu“ la fiecare rubrică. De asemenea, a declarat că nu are niciun autovehicul în posesie, iar când a venit vorba de depozite bancare, a scris tot „nu”.
 
Totuşi, a declarat că are un credit contractat în 2008, scadent în 2033, la BRD-GSG, în valoare de 215.000 de lei. În ceea ce priveşte veniturile, Popescu a avut în calitate de consilier judeţean la Bacău un venit de 3.945 de lei, iar de la RAR a încasat suma de 6.127 de lei. Soţia lucrează la o societate privată, de unde a câştigat, conform declaraţiei de avere, 36.000 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a lui Adrian Popescu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii