Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana-Maria Aneculăesei - Baciu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

11 Mar, 2023 15:57 1649 Marime text
  • Ana-Maria Aneculăesei - Baciu este șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
  • • În declaraţia de avere depusă în 2022, Ana-Maria Aneculăesei - Baciu a înscris un teren, o casă, un apartament, un autoturism și o motocicletă, dar a menționat și un credit bancar.
  • • Ca interese, Ana-Maria Aneculăesei - Baciu a precizat calitatea de membru în Colegiul Național al Asistenților Sociali.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Anei-Maria Aneculăesei - Baciu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

În declaraţia de avere completată pe 7 iunie 2022, Ana-Maria Aneculăesei - Baciu a menționat că, împreună cu familia, deține un teren, o casă, un apartament, un autoturism și o motocicletă.

Potrivit documentului, terenul, intravilan este în localitatea Cumpăna, din județul Constanța, are 2.286 metri pătrați și a fost dobândit în 2020, prin contract de donație. Proprietar, cu 100% cotă parte, este Ana-Maria Aneculăesei - Baciu.


La Cumpăna este și casa de locuit, în suprafață de 260 de metri pătrați, dobândită tot în 2020, prin contract de donație, iar proprietar - Ana-Maria Aneculăesei - Baciu, cu 100% cotă parte.


Apartamentul are 47 de metri pătrați, este amplasat în municipiul Constanța, fiind dobândit prin moștenire, în 2018, iar Ana-Maria Aneculăesei - Baciu deține o cotă parte de 3/8.


Autoturismul este marca Dacia Sandero, an de fabricație 2018, și a fost obținut prin contract de vânzare-cumpărare, la fel ca motocicleta, Honda CBF 600 SA, care are anul de fabricație 2008.

Ana-Maria Aneculăesei - Baciu a înscris în declarația de avere și un credit bancar, în valoare de 7.000 de lei, contractat la Raiffeisen Bank, în 2015, și scadent în 2023.

La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Ana-Maria Aneculăesei - Baciu a menționat venituri din salarii, din alocații de stat și din pensii de urmaș, astfel: 64.320 lei (Ana-Maria Aneculăesei - Baciu - salariu de la DGASPC Constanța); 2.568 lei + 2.568 lei - două alocații de stat (pentru copii); 9.600 lei + 9.600 lei - două pensii de urmaș (pentru copii).


Ca interese, Ana-Maria Aneculăesei - Baciu a precizat calitatea de membru în Colegiul Național al Asistenților Sociali.
 

Declarații anterioare

În declarația de avere înregistrată pe 20 mai 2021, completată pe 13 mai 2021 în calitate de coordonator SMCC la DGASPC Constanța, Ana - Maria Aneculăesei - Baciu a menționat terenul intravilan și casa de locuit de la Cumpăna, apartamentul din Constanța și autoturismul Dacia Sandero, dar și suma de 7.000 de lei, la categoria „datorii“ (sumă contractată în 2015).

Veniturile anuale ale familiei Aneculăesei - Baciu aferente acestei declarații au cuprins suma de 67.494 lei obținută de Ana - Maria Aneculăesei - Baciu ca salariat al DGASPC Constanța (62.219 - salarii; 5.275 - proiect POCU „Mai implicat! Mai integrat“), dar și două alocații de stat a câte 1.982 lei și două pensii de urmaș a câte 9.990 lei (pentru copii).

Ca interese, Ana - Maria Aneculăesei - Baciu a menționat calitatea de membru al CNAS, membru în structura de conducere CNAS - filiala Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Anei - Maria Aneculăesei - Baciu.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Atena Fătu, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii