Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspector de trafic la Inspectoratul Teritorial 2, preşedinte de asociaţie de locatari. Ce venituri a încasat Mircea Drăniceanu (documente)

ro

01 Aug, 2018 00:00 2100 Marime text
Mircea Drăniceanu, inspector trafic în cadrul Inspectoratului Teritorial 2 din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier  (ISCTR), a avut venituri nu doar de la instituţia la care lucrează, potrivit declaraţiei de avere depuse la data de 6 iunie 2017. Acesta este şi preşedintele unei asociaţii de locatari.
 
Potrivit documentului, inspectorul deţine un teren de 3,5 hectare, primit ca donaţie în anul 2016, în localitatea constănţeană Negru Vodă. Alături de soţia sa, a primit prin donaţie o casă de locuit cu o suprafaţă de 96 de metri pătraţi, în Negru Vodă, în anul 1999. De asemenea, au în municipiul Constanţa un apartament cumpărat tot în 1999, cu o suprafaţă de 62 de metri pătraţi. Soţii Drăniceanu au trei autoturisme: un Opel Zafira, un Hyundai I10 şi o Skoda Fabia. Nu există nici credite, nici conturi de debit în declaraţia de avere.
 
De la ISCTR, inspectorul a avut un venit anual de 39.030 de lei, pe când soţia sa a avut un salariu cumulat de 12.600 de lei la o societate comercială nemenţionată în declaraţie. Mircea Drăniceanu a câştigat şi suma de 828 de lei ca preşedinte al unei asociaţii de locatari.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului ISCTR Mircea Drăniceanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii