Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspector de trafic din cadrul Inspectoratului Teritorial 2 Tulcea, declaraţie de avere aproape indescifrabilă (document)

ro

23 Aug, 2018 00:00 1735 Marime text
Paul Cicarac este inspector de trafic în cadrul Inspectoratului Teritorial 2, din cadrul ISCTR, desfăşurându-şi activitatea în localitatea Tulcea.
 
Potrivit declaraţiei de avere depuse la data de 18 mai 2017, inspectorul deţine un teren extravilan pe care l-a dobândit ca moştenire în anul 2007, suprafaţa totală fiind de 500 de metri pătraţi. De asemenea, mai are o casă de locuit în judeţul Tulcea, la care are cotă parte 50%, dobândită în anul 2007. Inspectorul mai are un autoturism Audi, însă este indescifrabil modul dobândirii. Nu are împrumuturi bancare, nici depozite sau conturi curente.

Conform declaraţiei, acesta a câştigat în anul financiar anterior documentului depus suma de 38.798 lei, de la ISCTR. Soţia a încasat 12.744 de lei.

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR Paul Cicarac. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii