Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, membru în Consiliul de Administraţie al Registrului Auto Român (document)

ro

21 Sep, 2018 00:00 2006 Marime text
Bogdan Stelian Mîndrescu are funcţia de director general la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, dar este şi membru în Consiliul de Administraţie al Registrului Auto Român. La data de 14 iunie 2018, el şi-a depus la RAR declaraţia de avere.
 
Astfel, Mîndrescu a declarat că nu are niciun teren, niciun apartament şi nicio casă pe numele său. În schimb, are două autoturisme pe care le-a achiziţionat prin contract de vânzare-cumpărare: un Volkswagen fabricat în 2002 şi un Smart fabricat în 2001. De asemenea, are un cont curent deschis la Banca Transilvania, deschis în anul 2017, cu un sold la zi de 2.454 de lei.
 
Bogdan Stelian Mîndrescu a câştigat de la Ministerul Transporturilor 12.448 de lei, iar de la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a primit 149.474 de lei. Mai mult, el este membru în Consiliul de Administraţie al CN Aeroporturi Bucureşti, cât şi al Registrului Auto Român, de la care primeşte indemnizaţii în cuantum de 14.909 lei, respectiv 6.127 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a lui Bogdan Stelian Mîndrescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii