Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Marin Ristea, șef birou la Protecția Copilului Constanța, coleg în instituție cu soția sa, Mihaela Ristea (DOCUMENTE)

ro

01 Mar, 2023 00:00 2516 Marime text
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marin Ristea, șef birou în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, soțul Mihaelei Ristea, șef serviciu în cadrul aceleiași direcții.
  • În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Marin Ristea.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marin Ristea, șef birou în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, soțul Mihaelei Ristea, șef serviciu în cadrul aceleiași direcții.
 
În ceea ce îl privește pe Marin Ristea, acesta a menționat în declarația de avere completată în luna iunie 2022 că deține un apartament de 50 de metri pătrați în Constanța, achiziționat în 2016 și are un credit contractat în 2016 pentru o perioadă de 30 de ani, cu o valoare de 160.093 de lei.
 
La capitolul venitul anual, Marin Ristea a declarat suma de 84.728 de lei, reprezentând salariul de la Protecția Copilului Constanța, în timp ce soția sa, Mihaela Ristea, șef serviciu la Protecția Copilului Constanța, a realizat un venit anual de 88.863 de lei.
 
Aceleași mențiuni privind averea se regăsesc și în declarația soției sale, cu precizarea că Mihaela Ristea a menționat și un autoturism Volkswagen, fabricat în 2015 și dobândit în urma încheierii unui contract de vânzare-cumpărare.
 
În declarația de interese completată de Marin Ristea pe 7 iunie 2022, acesta a menționat că este membru vicepreședinte al Asociației Regal Centru pentru Tineret Constanța, valoarea beneficiilor fiind 0.
 
Într-o postare de pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța datând din 26 iunie 2020, instituția vorbește despre participarea la Bursa locurilor de muncă în localitatea constănțeană Satu Nou, din comuna Mircea Vodă, în postare fiind amintită și Asociația Regal Centru pentru Tineret Constanța.
 
Iată referirea făcută de către DGASPC Constanța la această asociație: „Precizăm că bursa locurilor de muncă organizată la Satu Nou face parte dintr-un proiect derulat de Asociaţia «FORTIN» şi este organizat de «Gamaral Trading», în colaborare cu Asociaţia «Regal-Centru pentru Tineret Constanţa». Grupul ţintă este format din aproximativ 600 de persoane din Mircea Vodă care doresc să se angajeze“.
 
Potrivit datelor oficiale furnizate de firme.info, Asociația Regal Centru pentru Tineret Constanța a fost înregistrată pe 30 iunie 2015, are sediul în Constanța, pe strada Zefirului nr. 28 și se ocupă de „activități ale altor organizații n.c.a.“.
 
Conform sursei citate, în 2021 asociația a avut un profit brut de 80.268 de lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Marin Ristea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mihaela Ristea, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii