Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Alma Atlas SRL are un nou asociat unic, Ipeki Demir, în locul PPE Germany GMBH

ro

23 Jul, 2023 18:00 1010 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
  • Societatea Alma Atlas SRL a fost înființată în anul 2007, iar activitatea principală este „Fabricarea articolelor de îmbrăcăminte pentru lucru“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.221, din data de 19 iulie 2023, a fost publicată decizia nr. 1 / 15 iunie 2023 a PPE Germany GMBH (cu sediul în Germania, la Berlin, legal reprezentată de Michael Matthias), care, în calitate de asociat unic al firmei Alma Atlas SRL, a luat mai multe decizii.
 
Astfel, Ipeki Demir, domiciliată în Constanța, a fost cooptată în societate. Asociatul unic a cesionat către asociatul cooptat cele 100 părţi sociale a 10 lei fiecare, în valoare totală de 1.000 lei, reprezentând 100% capital social al societăţii.
 
Ca urmare a cesiunii tuturor părţilor sociale deţinute, asociatul PPE Germany GMBH se retrage din societate, iar Ipeki Demir devine asociat unic şi deţine 100 părţi sociale, a 10 lei fiecare, în valoare totală de 1.000 lei, reprezentând 100% capital social, cu o participare la beneficii şi pierderi de 100%. Părţile sociale nu constituie titluri de valoare negociabile. Orice transfer al părţilor sociale se înscrie în Registrul Comerţului şi în Registrul de asociaţi al societăţii.
 
Cedentul transmite, iar asociatul cooptat preia împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi către alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Totodată, a fost revocat mandatul de administrator al Oanei Bîrca, această calitate urmând a o deține asociatul cooptat Ipeki Demir, care este numită cu puteri depline, pentru o perioadă de zece ani, începând cu data prezentei hotărâri, respectiv până la data de 15 iunie 2033.
 
Nu în ultimul rând, sediul social al PPE Germany GMBH a fost schimbat, din București în Constanța.
 
Despre Alma Atlas SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 23 iulie, Alma Atlas SRL a fost înființată în anul 2007, iar activitatea principală este „Fabricarea articolelor de îmbrăcăminte pentru lucru“.
 
În 2022, Alma Atlas SRL a avut o cifră de afaceri de 120.368 lei, o pierdere de 634.001 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că Alma Atlas SRL are un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Schimbări în Stone Construct SRL. Ecaterina Ivanof, noul asociat unic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii