Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:16 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Ion Bucur, șef serviciu comisariat în ARBDD Tulcea, un apartament și o mașină (document)

ro

02 Oct, 2021 00:00 994 Marime text
  •   Ion Bucur este șef serviciu comisariat în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD)
  • Are un apartament, o mașină și mai mulți bani în conturi
     
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ion Bucur, șef serviciu comisariat în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).
 
Conform declarației de avere, completată în data de 25 mai 2021, nu are terenuri în posesie, ci deține un apartament la Babadag, în suprafață de 70 mp, pe care l-a cumpărat alături de soția sa. Mai are un autoturism marca Mazda, care a fost fabricat în anul 2016.
 
Are două conturi deschise la Raiffeisen Bank, unul în care are 10.153 lei, iar un altul în care are suma de 13.352 lei. Ca venituri, Ion Bucur a încasat de la ARBDD suma de 68.603 lei, iar soția a încasat de la CRRN Babadag, în calitate de asistent medical, suma de 60.838 lei. Ion Bucur este ofițer în rezervă și a încasat de la MApN o pensie specială de 73.200 de lei. Soția a primit pensie pe 2 luni, fiind vorba de suma de 6.438 lei.
 
Potrivit declarației de avere, este membru în cadrul sindicatului ARBDD și membru în cadrul ANCMRR Filiala Tulcea.
 
 În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Ion Bucur, șef serviciu Reglementare și Autorizare în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii