Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere  Dan Petre Leu – arhitect șef în cadrul Primăriei Constanța (documente)

ro

08 Jun, 2021 00:00 4925 Marime text
  • ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dan Petre Leu, arhitect șef al primăriei Constanța
  • Arhitectul șef al municipiului Constanța, deține, un teren intravilan în municipiul Constanța și o casă de locuit, ambele dobândite în 2011 prin donație
  • Leu a mai declarat și două motociclete, un autoturism și o ambarcațiune
  • Veniturile acestuia pe ultimul an fiscal au fost de 80.000 de lei
  • În trecut a fondat și administrat Arhitectura Plus SRL, firmă înființată în 2005, alături de Dan Ștefan Dilancea

ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dan Petre Leu, arhitect șef al primăriei Constanța, preluată de pe site-ul oficial al instituţiei, documentele fiind depuse pe 5 mai 2021.

Dan Leu a preluat funcția de arhitect-șef al municipiului Constanța în luna decembrie 2020.
Acesta a venit pe post prin transfer de la primăria Eforie și după ce a fost admis la examenul de atestare a persoanelor care intenționează să ocupe temporar funcția de arhitect șef.
Conform declarației de avere depusă în acest an, arhitectul șef al municipiului Constanța, deține, un teren intravilan în municipiul Constanța și o casă de locuit, ambele dobândite în 2011 prin donație.
Leu a mai declarat și două motociclete, un autoturism și o ambarcațiune, vezi secțiunea „documente”.
Veniturile acestuia pe ultimul an fiscal au fost de 80.000 de lei.

Leu a fondat și administrat Arhitectura Plus SRL, firmă înființată în 2005, alături de Dan Ștefan Dilancea, însă în declarația de interese nu mai apar referințe legate de această societate comercială.


Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Dan Petre Leu preia oficial Direcția de Urbanism, din cadrul Primăriei Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii