Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Monica Eliana Constantin, director executiv la Direcția Județeană de Statistică, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

12 Dec, 2023 17:00 804 Marime text

 
  • În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al DJS Constanța, Monica Eliana Constantin a menționat o casă de locuit și un autoturism, dar și un depozit bancar.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Monicăi Eliana Constantin, director executiv la Direcția Județeană de Statistică.
 
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al DJS Constanța, completată pe 8 iunie 2023, în calitate de director executiv, Monica Eliana Constantin a menționat o casă de locuit și un autoturism, dar și un depozit bancar.
 
Casa de locuit este în municipiul Constanța, are suprafața de 180 de metri pătrați, a fost dobândită în 2017, prin contract de vânzare - cumpărare. Casa este deținută de Monica Eliana Constantin și de soțul acesteia, Iulian Constantin. 
 
Autoturismul este marca Ford Focus, an de fabricație 2014, fiind dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Activul financiar de tipul depozit bancar sau echivalente a fost deschis în anul 2019, la Banca Transilvania, având sold / valoare la zi de 54.309 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume din salarii și din alte surse, astfel: din salarii - Monica Eliana Constantin - 72.554 lei (de la DJS Constanța, raport serviciu), Iulian Constantin - 157.935 lei (de la Orange Services București SRL - contract muncă); din alte surse - pentru copil, 24.000 lei (indemnizație persoană handicap, de la Primăria Constanța, ANPS).
 
Ca interese, Monica Eliana Constantin a declarat calitatea de membru al Sindicatului Liber al DJS Constanța.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 24 mai 2022, Monica Eliana Constantin a menționat casa de locuit, autoturismul și depozitul bancar (soldul / valoarea la zi fiind de 53.383 lei). Veniturile familiei Constantin au cuprins sumele: salarii - Monica Eliana Constantin - 72.436 lei (de la DJS Constanța - raport serviciu), Iulian Constantin - 153.406 lei (de la Orange Services București SRL - contract muncă); din alte surse - pentru copil, 21.600 lei (indemnizație persoană handicap, de la Primăria Constanța, ANPS).
 
La capitolul interese, Monica Eliana Constantin a menționat aceeași calitate de membru al Sindicatului Liber al DJS Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Monicăi Eliana Constantin.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

ZIUA-n amiaza mare
Probleme la Recensământ. Navodari NU are recenzori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii