Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Cristian Telehoi, primarul comunei Cobadin, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

05 Aug, 2023 13:46 1752 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui  Cristian Telehoi, primarul comunei Cobadin.

În declaraţia de avere completată  în anul 2023, primarul a declarat trei terenuri agricole și două intravilane, toate situate în localitatea Cobadin din județul Constanța. 

La capitolul clădiri, Telehoi deține două apartamente în Cobadin. Edilul a declarat și două autoturisme marca VW. 

În ceea ce privește veniturile, primarul a declarat suma de 83.964 lei ca indemnizație de la Primăria Cobadin și suma de 35.887 lei, ca venit al soției tot de la Primăria Cobadin. 

Potrivit declarației de interese completate în anul 2023, edilul a menționat calitatea lui de președinte PSD al Organizației Locale Cobadin.
 

Averea și interesele în 2022

Potrivit declarației de avere completate în anul 2022, distinct față de cea din 2023, Telehoi a declarat pe lângă cele două autoturisme VW și un autoturism marca Dacia. În rest, precizările sunt similare cu declarația completată în 2023. 

În declarația de interese completă în anul 2022, acesta a făcut aceiași precizare de președinte PSD al Organizației Locale Cobadin, ca și în 2023.

 

În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cristian Telehoi, primarul comunei Cobadin.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


 Cristian Telehoi, primarul ales al comunei Cobadin, declarație de avere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii