Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ciprian Lucian Căluț, șeful Serviciului Achiziții Publice din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

10 Nov, 2023 17:00 1059 Marime text
 

 
  • În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al CJC, Ciprian Lucian Căluț a menționat un autoturism și un credit bancar.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ciprian Lucian Căluț, șeful Serviciului Achiziții Publice din Consiliul Județean Constanța.
 
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al CJC, completată pe 27 iulie 2023, în calitate de „Personal care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța“, Ciprian Lucian Căluț a menționat un autoturism și un credit bancar.
 
Autoturismul este marca Honda (an de fabricație 2020), fiind  dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Creditul bancar are valoare de 71.000 de lei și a fost contractat în anul 2020, la Idea Bank, având scadența în 2025.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume din salarii și din alte surse, astfel: din salarii - Ciprian Lucian Căluț - 112.705 lei (de la Consiliul Județean Constanța); din alte surse - Nicoleta Veronica Căluț (soția) - 45.420 lei (indemnizație creștere copil, de la AJPIS); copil - 7.200 lei (alocație de stat, de la AJPIS).
 
Ciprian Lucian Căluț nu a declarat interese.
 
Declarații anterioare
 
În precedentele două seturi de declarații de avere și de interese aflate pe site-ul oficial al CJC, completate Ciprian Lucian Căluț pe 14 iunie 2023, în calitate de „Personal care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța “, și pe 12 iunie 2023, ca șef serviciu în CJC, au fost înscrise aceleași date ca în declarațiile completate pe 27 iulie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Ciprian Lucian Căluț.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Marian Bănică, șeful Serviciului Promovare Proiecte Europene din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii