Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații avere Constanța Ce bunuri a declarat directorul general al Drumuri Județene Constanța SA, Răzvan Gabriel Zagon? (DOCUMENT)

ro

28 Sep, 2023 17:00 1694 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Răzvan Gabriel Zagon, director general la Drumuri Județene Constanța SA
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Răzvan Gabriel Zagon, director general la Drumuri Județene Constanța SA.
 
Conform declarației de avere, depusă în iunie 2023, Gabriel Răzvan Zagon deține mai multe terenuri agricole în județul Constanța, de 18.000 mp – cumpărat în 2003, un teren de 29.500 mp – cumpărat tot în 2003, un teren de 29.000 mp – cumpărat în 2003, cât și un teren de 5.300 mp, cumpărat în 2003.
 
De altfel, directorul a mai menționat că deține un apartament de 39 mp, achiziționat în anul 2018. De altfel, ca vehicule a menționat o mașină Skoda, fabricată în anul 2007. Ca venituri, de la Drumuri Județene Constanța SA, Gabriel Răzvan Zagon a menționat un salariu de 156.815 lei. Conform declarației de interese, este precizată funcția de director general la societatea amintită.
 
În Secțiunea „Documente” puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Gabriel Răzvan Zagon.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Averea și interesele lui Remus Negoi, senator USR de Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii