Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Vasile Lumînare, primar al comunei Corbu (DOCUMENTE)

ro

07 Aug, 2023 15:12 1975 Marime text

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Vasile Lumînare, primar al comunei Corbu.

 
În declaraţia de avere completată în anul 2023, ediulul a declarat că deține zeci de terenuri agricole, dar și terenuri intravilane. Potrivit documentulului, toate terenurile agriocole sunt situate în comuna Corbu din județul Constanța.

Acesta mai deține și trei spații comerciale și patru case de locuit.
 
Ca vehicule, are în posesie un  Ford Transit, două tractoare Class, un Ford Fiesta și un Volkswagen Tuareg, o mașina agricolă Deutsche, un Volkswagen Tiguan, un Volkswagen Passat și un alt mijloc de transport Zavod Kobzarenko.

Acesta are mai multe conturi curente la Raifaissen Bank și BRD.
 
În ceea ce privește creditele, acestea are mai multe credite la IKB Leasing, Raifaissen Leasing, Deutsche Leasing, BNP Paribas, Agricover Credit IFN SA și Raifaissen Bank. 
 
Ca venituri, Vasile Lumînare  a declarat suma de 101. 721 lei, ca salariu de la Primăria Corbu, venituri din activități agricole în valoare de 121.716 lei și suma de 6.355 lei ca salariu al soției de la Lumînare Corina IF Corbu, venituri ale soției.
 
În declarația de interese completată în anul 2023, acesta a menționat calitatea sa de președintele ale organizației locale a Partidului Mișcarea Populară. 
 
Averea și interesele în 2022 

În ceea ce privește declarțiile de avere și interese completate în anul 2022, edilul a făcut aceleași mențiuni ca în anul 2022.


 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Vasile Lumînare, primar al comunei Corbu.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


 Vasile St. Lumînare, primarul ales al comunei Corbu, declarație de avere
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii