Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Florin Tudor Gavrilă, consilier local (DOCUMENTE)

ro

06 Jul, 2024 20:56 905 Marime text

 foto: Pexels
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese, ale lui Florin Tudor Gavrilă, consilier local la Primăria Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.


 
În ultima declarație de avere, depusă pe 13.06.2024, a menționat că deţine un teren intravilan în Constanța, în suprafață de 1.000 m2, dobândit în 2016, prin moștenire. Acesta mai are și un alt teren intravilan tot în Constanța, în suprafață de 330.59 m2, dobândit în 2002, prin contract de vânzare-cumpărare împreună cu soția Gavrilă Coca Doina, la care consilierul deține o cotă parte. 
 
Conform datelor înscrise în document, acesta are și o casă de locuit în Constanța, de 176.59 m2, dobândită în 2002, împreună cu soția, prin contract de vânzare cumpărare, la care deține o cotă parte.
 
Gavrilă a înscris în declarația de avere și un autovehicul Ford Curier, dobândit prin contract de vânzare -cumpărare și un autoturism Mitsubishi Colt, dobândit prin contract de vânzare- cumpărare.
 
Acesta are și un cont current la CEC Bank deschis în 2023 cu un sold la zi de 61.000 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 220.687 lei de la CNTEE Transelectrica SA - Sucursala Teritorială de Transport Constanța și salariul soției de 14.800 lei de la Dreamteam Network SRL.

În declarația de interese a menționat calitatea de asociat în cadrul BZDD SRL – Constanța și membru în cadrul BPL al PNL Constanța. 
Despre BZDD SRL

 
Firma BZDD SRL din Constanța, a fost înființată la data de 26.06.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6201 - Activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client). 

Starea firmei este de reorganizare judiciară. 
 
În ceea ce privește situația financiară pentru anul 2023, cifra de afaceri este de 67.583 lei, un profit de 32.402 lei, numărul de angajați nefiind specificat, potrivit platformei termene.ro, consultată ala data de 06 iulie 2024.
 
Asociat unic este Gavrila Florin-Tudor .
 
Administrator special este Gavrila Florin-Tudor, iar Spectrum Insolvency Ipurl administrator judiciar provizoriu.
 
Gavrilă Florin-Tudor este împuternicit sucursala la  Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA și împuternicit la Compania Națională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" - SA - Sucursala Teritorială de Transport Constanța.

 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Gavrilă Florin-Tudor. Citește și:

Licitații ConstanțaTranselectrica SA organizează licitație pentru servicii de transport personal în stații

BZDD SRL a intrat în insolvență! Asociat unic, Florin Tudor Gavrilă, manager al Unității Teritoriale de Transport (UTT) Constanța – Transelectrica

Avere şi intereseLiberalii Tulică şi Gavrilă se întorc în Consiliul Local Municipal Constanţa!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii