Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Averea și interesele Mihaelei Cioacă, trezorier șef la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați (DOCUMENTE)

ro

17 Dec, 2023 17:00 1079 Marime text
Foto: Pexels
  • Ca venituri salariale, Mihaela Cioacă a precizat că a obținut 104.879 de lei, iar soțul ei, Cristian Cioacă a avut un venit de 12.214 lei de la firma Premium Tomis Car SRL
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Cioacă, trezorier șef la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați.
 
În ultima declarație de interese, completată la data de 27 iulie 2023, Mihaela Cioacă nu făcut precizări.
 
În schimb, în ultima delcarație de avere ea a menționat că deține un apartament localizat în Constanța, cumpărat în anul 2016.
 
Pe numele ei mai sunt trecute două autoturisme; un Volkswagen Passat și Volkswagen Golf, fabricate în 2012, respectiv 2013.
 
Ca venituri salariale, Mihaela Cioacă a precizat că a obținut 104.879 de lei, iar soțul ei, Cristian Cioacă a avut un venit de 12.214 lei de la firma Premium Tomis Car SRL.
 
La venituri din alte surse, Mihaela Cioacă a precizat alocația copilului în valoare de 2.916 lei și pensia de urmaș în valoare de 8.452 de lei.
 
Declarații anterioare
 
Declarația de interese din 2022 este similară cu cea din anul 2023.
 
În declarația de avere din anul precedent, Mihaela Cioacă a trecut un salariu de 87.870 de lei. Cristian Cioacă a avut un venit de 16.769 de lei de la Premium Tomis Car SRL. De asemenea, alocația copilului a fost de 2.539 de lei.
 
Despre Premium Tomis Car SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată duminică, 17 decembrie 2023, firma a fost înființată în 2009 și este radiată din ianuarie 2023. Sediul este în Constanța, pe strada București nr. 23, iar obiectul de activitate este „comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone)”.
 
Asociatul firmei este Ileana Cioacă, iar Cristian Cioacă este administratorul.
 
Conform termene.ro, Cristian Cioacă mai este prezent în: Top Finance International Leasing SRL, Topcar Center SRL (radiată), Impres Crepuscul (radiată) și Tirs CC SRL (radiată).
 
Ultimele date financiare sunt din 2021. Cifra de afaceri a fost de 81.529 de lei, profitul a fost de 130.678 de lei și a avut un angajat.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Mihaelei Cioacă.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii