Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Averea și interesele Carminei Ionela Popescu, adjunctul Direcției Dezvoltare și Fonduri Europene din Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

16 Oct, 2023 17:00 1142 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Carminei Ionela Popescu, director executiv adjunct al Direcției Dezvoltare și Fonduri Europene din Primăria Municipiului Constanța.
  • În Secțiunea Documente pot fi consultate declarațiile de avere și de interse ale Carminei Ionela Popescu.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Carminei Ionela Popescu, director executiv adjunct al Direcției Dezvoltare și Fonduri Europene din Primăria Municipiului Constanța.
 
La data de 28 iulie 2023, Carmina Ionela Popescu a completat declarațiile de avere și interese, potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
Detalii complete despre declarațiile din anii anteriori completate de Carmina Ionela Popescu pot fi accesate în articolul
 
Declarații de avere
Carmina Ionela Popescu, șef - Serviciul Pregătire și Implementare Proiecte POR din Primăria Constanța (documente)


În declarația de interese din 28 iulie 2023, Carmina Ionela Popescu a precizat că este membru în Sindicatul Liber al Salariaților din Administrația Publică Constanța, dar și în Asociația Consiliul Tinerilor Constanța.
 
În declarația de avere din aceeași dată, directorul executiv adjunct din PMC a notat două terenuri intravilane în Constanța, ambele cumpărate împreună cu soțul său, Alin Popescu, în 2014 (110,94 mp) și în 2019 (240 mp).
 
De asemenea, familia Popescu deține două case de locuit în Constanța         , prima (120 mp) dobândită în 2018, la modul de dobândire fiind trecută mențiunea „altele“, iar cea de-a doua (112 mp), cumpărată în 2019.
 
În continuare, directorul adjunct din PMC a menționat două autoturisme, respectiv o Dacia din 2009 și un Range Rover din 2011, ambele deținute în baza unor contracte de vânzare-cumpărare.
 
În 2022, familia Popescu a vândut două autoturisme, primul către Adi Boghiceanu, pe 1 ianuarie 2022, valoarea fiind 5.000 de euro, iar cel de-al doilea, vândut pe 1 iulie 2022, pentru 13.500 de euro, numele persoanei către care s-a înstrăinat nefiind menționat.
 
Datoriile sunt reprezentate de două credite, primul contractat în 2019, scadent în 2042, în valoare de 50.000 de euro, iar cel de-al doilea, contractat în 2021, scadent în 2026, cu o valoare de 10.000 de euro.
 
De la Primăria Constanța, Carmina Ionela Popescu a realizat un venit anual de 117.221 de lei, reprezentând „salariul care include majorarea salarială aferentă personalului nominalizat în echipe de proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare“.
 
Totodată, șeful adjunct din primărie a mai realizat un venit anual de 6.288 de lei din pensia de urmaș deținut politic.
 
Soțul său, Alin Popescu, a realizat un venit anual de 60.000 de lei, iar în declarație au fost trecute și alocațiile celor doi copii.
 
În Secțiunea Documente pot fi consultate declarațiile de avere și de interse ale Carminei Ionela Popescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de Avere Constanța
Mădălina Georgiana Lungu, șef Biroul Publicitate în cadrul Primăriei Municipiului Constanța deține un apartament și o casă (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii