Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Andreea Drăgan - șef Serviciu Achiziții Publice din Primăria Constanța (documente)

ro

05 Jun, 2021 00:00 3363 Marime text
  • Andreea Drăgan este șef Serviciu Achiziții Publice din Primăria Constanța.
  • În ultima declaraţie de avere, Andreea Drăgan a precizat că deţine împreună cu familia două terenuri și un apartament.
  • Andreea Drăgan nu a menționat interese.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Andreei Drăgan (şef Serviciu Achiziții Publice din Primăria Constanţa), preluată de pe site-ul oficial al instituţiei, documentele fiind depuse pe 19 mai 2021.

Conform declarației de avere, Andreea Drăgan deţine împreună cu familia: două terenuri dobândite în anul 2016, prin credit „Prima Casă“ - un teren intravilan (loc parcare) în suprafață de 5,5 metri pătrați și unul intravilan de 35,38 metri pătrați, în ambele situații, titular fiind Andreea Drăgan, cotă parte - 1 / 16; un apartament cu suprafața de 64 metri pătrați, dobândit în 2016, tot prin credit „Prima Casă“, titular - Andreea Drăgan, cotă parte - 100.

De asemenea, în declaraţia de avere Andreea Drăgan a menţionat şi un credit la Raiffeisen Bank, în valoare de 223.584,54 lei, contractat în anul 2016 şi scadent în 2046,

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Andreea Drăgan a menţionat venituri din salarii, astfel: 75.768 lei - drepturile ei salariale de la Primăria Constanţa; 87.000 lei și 1.095 lei - drepturi salariale ale soţului, Leonard Drăgan, de la Asociația Grup Local Dobrogea Nord, respectiv Consiliul Județean Constanța.

Andreea Drăgan nu a menționat interese.

În precedenta declarație de avere, depusă pe 6 mai 2020, șeful Serviciului Achiziții Publice din Primăria Constanța a precizat următoarele venituri (drepturi salariale): 73.188 lei (Andreea Drăgan, de la Primăria Constanța) și 20.356 lei (soțul acesteia, de la Asociația Grup Local Dobrogea Nord).


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Andreei Drăgan.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii