Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Alexandrina Elena Șocarici, secretar la Primăria Dumbrăveni, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

19 Apr, 2024 17:00 616 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Alexandrinei Elena Șocarici, secretar general la Primăria Dumbrăveni, numită prin dipoziția 51/19.08.2021
  • În declarația de avere completată pe 31 mai 2023, Alexandrina Elena Șocarici a menționat că deține doar un autoturism, marca BMW, an de fabricație 2002
  • La capitolul venituri, secretarul primăriei Dumbrăveni a încasat în ultimul an fiscal salarii în sumă de 43.706 lei, soțul său, angajat la o firmă privată a avut venituri de 20.600 lei iar copilul soților Șocarici a încasat alocații în valoare de 2.952 lei
  • În declarația de interese, Șocarici a declarat calitate că face parte din Sindicatul Național SCOR al Salariaților Comunelor și Orașelor din România
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Alexandrinei Elena Șocarici, secretar general la Primăria Dumbrăveni, numită prin dipoziția 51/19.08.2021.

În declarația de avere completată pe 31 mai 2023, Alexandrina Elena Șocarici a menționat că deține doar un autoturism, marca BMW, an de fabricație 2002.

La capitolul venituri, secretarul primăriei Dumbrăveni a încasat în ultimul an fiscal salarii în sumă de 43.706 lei, soțul său, angajat la o firmă privată a avut venituri de 20.600 lei iar copilul soților Șocarici a încasat alocații în valoare de 2.952 lei.

În declarația de interese completată la aceeași dată, Alexandrina Elena Șocarici a declarat calitate de membru și lider al Sindicatului Național SCOR al Salariaților Comunelor și Orașelor din România.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Alexandrinei Elena Șocarici, secretar general la Primăria Dumbrăveni.

 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii