Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații avere Cătălin Costel Ilie, consilier județean PNL. Averea și interesele

ro

05 Jul, 2024 17:00 582 Marime text
 • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese a lui Cătălin Costel Ilie, consilier județean din partea PNL în cadrul Consiliului Județean Constanța
 • Consilierul deține nu mai puțin de 49 de terenuri în Constanța, Săcele, Cernavodă, Valu lui Traian, Techirghiol, Mihail Kogălniceanu, Corbu, Năvodari și Cumpăna
 • Ilie are în proprietate și două case dar și un apartament
 • În declarația de avere a mai declarat trei autoturisme, două tractoare, un autovehicul de marfă și o mașină agricolă
 • Potrivit declarației de interese din 17 iunie 2024, Cătălin Costel Ilie are funcția de membru în Biroul Executiv al Grup de Acțiune Locală Histria Razim Hamangia Cogealac – Constanța, membru în Adunarea Generală a Acționarilor Flag Dobrogea Nord și în Centrul Școlar Albatros Constanța
 • Este președintele organizației PNL Săcele și membru în Colegiul Director Județean Constanța al Partidului Național Liberal
 • De asemenea, deține funcția de acționar în PFA Ilie Costel Cătălin
   
   
 
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese a lui Cătălin Costel Ilie, consilier județean din partea PNL în cadrul Consiliului Județean Constanța.
 
După cum se arată în declarația de avere completată pe 17 iunie 2024, consilierul deține mai multe terenuri în Constanța, Săcele, Cernavodă, Valu lui Traian, Techirghiol, Mihail Kogălniceanu, Corbu, Năvodari și Cumpănă.
 
Concret, el deține patru terenuri intravilane, 36 de terenuri agricole și nouă terenuri de tipul „alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil”.
 
În anul 2023, Cătălin Costel Ilie a cumpărat un teren agricol, în suprafață de 11.505 mp, din care deține o treime. Acesta este localizat în Cumpăna, județul Constanța.
 
Cătălin Costel Ilie are în proprietate două case de locuit și un apartament. Prima casă de locuit a fost achiziționată în anul 2005, se află în Constanța și are o suprafață de 76 mp. A doua a fost cumpărată în 2007.

Are o suprafață de 316 mp și se află în Săcele. Anul acesta, consilierul a cumpărat și un apartament în Poiana Brașov, județul Brașov, în suprafață de 44 mp.
 
În declarația de avere se arată că are în posesie un autovehicul Ford Tranzit, fabricat în 2009, trei autoturisme, din care un Volkswagen Golf (2006), un Volkswagen Passat (2003) și un Land Rover (2006). El are două tractoare, marca Belarus și marca Deutz Fahr, precum și o mașină agricolă marca Deutz Fahr.


 
Are două conturi deschise la banca Raiffeisen, în lei și în euro, ambele datând din 2017. Soldul contului în lei este 300, iar cel al contului în euro este zero.
 
Cătălin Costel Ilie are trei credite bancare. Două dintre ele sunt deschise la Raiffeisen Bank, în 2019 și 2020 și sunt scadente în 2025. Valoarea este de 200.000 de lei, respectiv 150.000 de lei. Al treilea credit a fost deschis în 2020 la Agricover și are o valoare de 120.000 de lei. Este scadent în 2025.
 
La categoria venituri, consilierul județean a declarat că a obținut următoarele sume din închirierea de terenuri: 2.880 de lei, 3.551 de lei și 51.217 lei. Din activitățile agricole, el a înregistrat un venit de 30.620 de lei. Indemnizația de consilier județean ajunge la 12.045 de lei.
 
Potrivit declarației de interese din 17 iunie 2024, Cătălin Costel Ilie are funcția de membru în Biroul Executiv al Grup de Acțiune Locală Histria Razim Hamangia Cogealac – Constanța, membru în Adunarea Generală a Acționarilor Flag Dobrogea Nord și în Centrul Școlar Albatros Constanța.
 
Este președintele organizației PNL Săcele și membru în Colegiul Director Județean Constanța al Partidului Național Liberal.
 
De asemenea, deține funcția de acționar în PFA Ilie Costel Cătălin.
 
Conform termene.ro, PFA-ul este înființat în anul 2012 și are sediul pe strada Primăverii nr.8, județul Constanța.
 
Are un punct de lucru permanent tot în Săcele, pe strada Morii nr. 54A.
 
Potrivit termene.ro, Cătălin Costel Ilie are funcția de asociat și în Antonio Residence SRL, cu sediul în Năvodari.
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cătălin Costel Ilie, consilier județean la Consiliul Județean Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului local Dede Perodin (DOCUMENTE)
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii