Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:34 21 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Sorin Alexandru Horovei, analist la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

ro

22 Feb, 2020 00:00 4144 Marime text

Sorin Alexandru Horovei este analist la Serviciul Informatică din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. El şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 24 mai 2019.
 
Potrivit declaraţiei de avere, nu are terenuri sau alte imobile în proprietate. Deţine un autoturism marca Peugeot, fabricat în anul 2011. La Banca Transilvania, are un credit contractat în 2013, scadent la 27 februarie 2020, în valoare de 24.250 lei.
 
Sorin Alexandru Horovei a declarat un venit de 58.581 lei de la CN APM, în timp ce soţia a avut venituri de 99.085 de lei, de la societatea Nordic Import-Export Co. SRL.
 
Conform declaraţiei de interese, este membru al sindicatului CN APM SA.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere şi declaraţia de interese ale lui Sorin Alexandru Horovei.
 

Citeşte şi
 

Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii