Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:29 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere. Marian Flavius Toda, șef serviciu în cadrul DRDP Constanța deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

25 May, 2022 00:00 801 Marime text
  • Marian Flavius Toda deține un apartament de 68 mp în Constanța dobândit în anul 2018 prin contract de vânzare cumpărare și un autoturism, an de fabricație 2019
  • La categoria Venituri a menționat salariul obținut de la DRDP Constanța, în valoare de 84.770 lei, precum și venitul soției în valoare de 37.566 lei
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Flavius Toda, șef serviciu în cadrul DRDP Constanța.

Potrivit declarației de avere publicate la data de 19 aprilie 2022, Marian Flavius Toda deține un apartament de 68 mp în Constanța dobândit în anul 2018 prin contract de vânzare cumpărare și un autoturism, an de fabricație 2019.

La categoria Venituri a menționat salariul obținut de la DRDP Constanța, în valoare de 84.770 lei, precum și venitul soției, de profesie economist, în valoare de 37.566 lei.
De asemenea în declarația de avere este menționată și alocația copilului plătită de AJPIS, în valoare de 2.539 lei.

În Declarația de interese, Marian Flavius Tode a menționat că este membru în Sindicatul Drumarilor Elie Radu.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese a lui Marian Flavius Toda.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Declarație de avere Andreea Antohi, șef serviciu în cadrul DRDP Constanța deține un teren și un apartament (DOCUMENTE)

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii