Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:16 10 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Inspectorul de trafic Costel Adrian Turcu, de la Inspectoratul Teritorial 2, deţine o casă şi câteva maşini (document)

ro

13 Aug, 2018 00:00 1054 Marime text
Costel Adrian Turcu este inspector trafic în cadrul Inspectoratului Teritorial 2 din cadrul ISCTR, pentru judeţul Constanţa. Conform declaraţiei de avere depuse la data de 6 iunie 2017, inspectorul are mai multe maşini, iar acesta a declarat că nu are conturi sau credite deschise.
 
Turcu are o casă de locuit de 69,93 mp, achiziţionată prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2016, fiind unic proprietar. De asemenea, acesta deţine un autoturism Ford, o remorcă Compa şi o altă remorcă Kra. Nu are conturi bancare deschise, dar nici credite. În ceea ce priveşte veniturile, a declarat în 2017 că a câştigat 46.778 de lei într-un an de la ISCTR, ca inspector trafic.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR Costel Adrian Turcu. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii