Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Gabriela-Violeta Straton, şef birou la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

ro

20 Feb, 2020 00:00 3057 Marime text

Gabriela-Violeta Straton este şef birou audit intern în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Ea şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 30 mai 2019.
 
Conform declaraţiei de avere, deţine un teren intravilan în localitatea Constanţa, cu o suprafaţă de 150 mp, avându-l ca proprietar pe soţ, din anul 2000. De asemenea, pe terenul respectiv există o casă de locuit în suprafaţă de 84 mp.
 
Soţii Straton deţin două autoturisme marca Audi A4 şi Ford Focus, fabricate în 2010, respectiv 2016. Gabriela-Violeta Straton deţine un fond de investiţii la NN Pensii, deschis în 2008, cu un sold la zi de 38.699,97 lei.
 
În ceea ce priveşte datoriile, la BRD are un credit contractat în 2015, scadent în 2020, cu o valoare de 30.000 de lei. De la BRD a mai contractat un credit de 90.000 de lei, scadent în 2022. În document este menţionat şi un credit luat de la Cetelem, scadent în 2022, cu o valoare de 25.000 de lei.
 
Gabriela-Violeta Straton a încasat de la CN APM Constanţa un venit de 94.198 lei, iar soţul a avut o pensie de 32.748 lei. De la Fundaţia „Școala Portuară”, a primit pentru cenzorat suma de 500 lei.
 
Potrivit declaraţiei de interese, este membru în cadrul Asociaţ iei Auditorilor Interni din România.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Gabrielei-Violeta Straton.
 

Citeşte şi

 
Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii