Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:35 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Gabriel Rădulescu, adjunct șef secție la DRDP Constanța, deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

16 May, 2022 00:00 836 Marime text

 
• Gabriel Rădulescu este adjunct șef secție la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța - secția de Drumuri Naționale Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Gabriel Rădulescu a înscris un apartament și un autoturism.
• Gabriel Rădulescu nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Gabriel Rădulescu, adjunct șef secție la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată pe 24 martie 2022, Gabriel Rădulescu a menționat că deține împreună cu familia un apartamnt și un autoturism.
 
În suprafață de 74,66 de metri pătrați, apartamentul este în Constanța, a fost dobândit în anul 2007, prin contract de vânzare - cumpărare, titular (cotă parte 100%) fiind Gabriel Rădulescu.
 
Autoturismul este marca Volvo, an de fabricație 2008 și a fost achiziționat tot prin contract de vânzare - cumpărare.    
 

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Gabriel Rădulescu a înscris venituri din salarii și din alte surse, astfel: din salarii - 72.364 lei (Gabriel Rădulescu - salariat DRDP), 44.500 lei (soția sa, Oana Georgiana Rădulescu - salariat Tribunalul Constanța); alte surse - 15.750 lei (Oana Georgiana Rădulescu - indemnizația de creștere a copilului), 3.144 lei (alocația copilului).
 
Gabriel Rădulescu nu a declarat interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Gabriel Rădulescu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarație de avere
Gheorghe Luca, șef district la DRDP Constanța, deține trei terenuri, o casă, un apartament și trei mașini (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii