Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Gheorghe Luca, șef district la DRDP Constanța, deține trei terenuri, o casă, un apartament și trei mașini (DOCUMENTE)

ro

02 May, 2022 00:00 1951 Marime text

 
• Gheorghe Luca este șef district la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța - secția de Drumuri Naționale Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Gheorghe Luca a înscris trei terenuri, o casă, un apartament și trei mașini.
• În declarația de interese, Gheorghe Luca a menționat că e membru în Sindicatul Ilie Radu și în Partidul Național Liberal.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Gheorghe Luca, șef district la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată pe 25 februarie 2022, Gheorghe Luca a menționat că deține împreună cu familia trei terenuri (unul agricol - la Cogealac și două intravilane - la Cogealac, respectiv Tariverde), o casă de locuit (la Cogealac), un apartament (în municipiul Constanța) și trei mașini.
 
În suprafață de 4,5 hectare, terenul agricol a fost dobândit în anul 1991, prin reconstituire drept de proprietate, Gheorghe Luca fiind titular, cu 100% cotă-parte, la fel ca și la celelalte două terenuri. Cel intravilan de la Cogealac (în suprafață de 0,25 hectare) a fost dobândit în 1986, prin contract de vânzare-cumpărare. Cel din Tariverde are 0,16 hectare și a fost obținut tot prin cumpărare, în 1996. 
 
Gheorghe Luca a obținut casa de locuit și apartamentul prin cumpărare. Casa are 200 de metri pătrați și a fost obținută în 1986, iar apartamentul (cu 60 de metri pătrați suprafață) a fost achiziționat în 1999. În cazul ambelor proprietăți, titular (cu 100% cotă-parte) e Gheorghe Luca.
 
Cele trei mașini deținute de familie sunt: o Dacie cu anul de fabricație 1996, un Audi (an de fabricație 1995) și un Volkswagen (an de fabricație 2006), toate obținute prin contract de vânzare - cumpărare.     

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Gheorghe Luca a înscris veniturile sale, din trei surse: din salarii, din închiriere și în calitate de consilier local la Cogealac, astfel - din salarii - 61.062 lei (salariat DRDP); din închiriere - 15.000 lei; consilier local - 4.000 lei.
 
În declarația de interese Gheorghe Luca a menționat că e membru în Sindicatul Ilie Radu și în Partidul Național Liberal.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Gheorghe Luca.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarație de avere
Filica Avram, contabil șef la DRDP Constanța, deține cu familia două terenuri, două apartamente, o casă, trei mașini și o șalupă (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii